藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Winnie the Pooh
打印 上一主題 下一主題

喜歡藍澄灣D咩 [複製鏈接]

平靚正!!!
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

Re: 喜歡藍澄灣D咩

[quote:d2698bdeea="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:d2698bdeea="dracula"][quote:d2698bdeea="Winnie the Pooh"]近我屋企[/quote]

去機場方便 去市區方便 有國際衛星電視台 多 shuttle bus(申請得到o既話)
仲有....平~[/quote]
都近我屋企...我女友又鍾意佢個泳池... :em05:[/quote]

and 9' 6" ceiling lor........quite high than others right? feel bigger! 8)

1) 近我屋企
2) 近我男朋友屋企
3) 平
4) 地點交通都方便
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

Re: 喜歡藍澄灣D咩

[quote:7a31277e79="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:7a31277e79="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:7a31277e79="dracula"][quote:7a31277e79="Winnie the Pooh"]近我屋企[/quote]

去機場方便 去市區方便 有國際衛星電視台 多 shuttle bus(申請得到o既話)
仲有....平~[/quote]
都近我屋企...我女友又鍾意佢個泳池... :em05:[/quote]

and 9' 6" ceiling lor........quite high than others right? feel bigger! 8)[/quote]

我都係因為鍾意佢近我屋企....

9'6" 樓頂大家會點利用呢? 有冇人因而做假天花?
2座A - original \"M&J\"

我鍾意青衣鍾意平同鍾意你地謝多多指教!

近我屋企...     
去市區方便...       
去機場方便...  :  :  :
去新界方便...      
去羅湖都方便...      
將來去澳門珠海都方便...   8)  8)  8)
:  :  :  :  :  :

平 實用 200米的泳池 :em02:

[quote:7f2348db7e="irisku"]我鍾意青衣鍾意平同鍾意你地謝多多指教![/quote]

好令人感動呢

我唔係藍澄灣業主 只係一個妹妹仔...
我都好鍾意藍澄灣GA 外牆靚 又o係青衣
我o係青衣住左10幾年 唔多唔少有歸屬感
交通好方便呀 近荃灣 葵芳 機場.
btw 你地坐乜車去青衣機鐵站

希望我爭氣d 幾年後可以同你地做鄰居.
你們要先求他的國和他的義,這些東西都要加給你們了。 所以,不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮;一天的難處一天當就夠了。 馬太福音6: 33-34

[quote:576e1d3122="純仔PeggY"]我唔係藍澄灣業主 只係一個妹妹仔...
我都好鍾意藍澄灣GA 外牆靚 又o係青衣
我o係青衣住左10幾年 唔多唔少有歸屬感
交通好方便呀 近荃灣 葵芳 機場.
btw 你地坐乜車去青衣機鐵站

希望我爭氣d 幾年後可以同你地做鄰居.[/quote]

咁妳要努力d啦...  :em11:
2座A - original \"M&J\"