藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

投訴問題. [複製鏈接]

matthewlee

Which floor are U at?
Everything will be OK tomorrow

[quote="H&H"]我地都係23/4 收樓 雖然整左7788但真係satisfactory既得50%(比多佢喇) 佢地幫我地換左廚&廁D地磚 好似都OK.

想問下你換地磚 (toilet & Kitchen),係換全部還是部份,
因為我都要換,Staff 話在馬桶附近的磚好麻煩,要成個坐廁搬走,先可以換磚,所以以家考慮換邊d,

[quote:5f8ca9c894="ye"]matthewlee

Which floor are U at?[/quote]

16F

廁所最礙眼果六件 即由門及近浴缸邊開始數 講真埋邊果d花都唔會覺既就不換也吧!
廚房呢就貼廚櫃既同雪櫃底果d冇換 其餘大概6/7件換晒

都ok 啦 我地本想唔換 依家按defect list做都算係咁啦 不過想佢快d lor
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我都交了鎖匙差不多3星期.............小漏就算攪左.........所有大範野咩都未攪..............

我17/4 交defect list
仲要等多兩個星期.............

[quote:c22e2c8c1c="devin&fanta"]我17/4 交defect list
仲要等多兩個星期.............[/quote]

你真係比佢兩個星期呀?  佢兩個星期又兩個星期架喎.

我廁所d 磚整完但又花哂而且重舖到高低不平同離行離la :em01:
我死都要投訴要重舖 :em10:  :em10:
Everything will be OK tomorrow

[quote:4a75ceecc5="devin&fanta"]我17/4 交defect list
仲要等多兩個星期.............[/quote]

強硬D!! :em13:  :em20:

迫佢一個禮拜要同您搞掂 再嚇佢搞唔掂就揾萍果、揾有線... ...

佢就只有死死地氣幫您做!! :em18:

星期日我老公去剷佢今日我上去見到佢地即刻開工換廚房廁所d磚唔惡唔得! :evil:  :twisted:
藍澄藍澄我愛你