藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

有人同我講 藍澄灣後面的山上有 [複製鏈接]

:em02: 你哋唔需擔心Wor!用黎俾先人住既都可以叫做褔地黎架wor.

[quote:d2283885d8="Solskjaer"]:em02: 你哋唔需擔心Wor!用黎俾先人住既都可以叫做褔地黎架wor. [/quote]

隨時係龍眽

Re: 有冇人知 ...

[quote:9529036acc="daniel_Q"]有人同我講 藍澄灣後面的山上有好多山墳or 有個墳場 的 咁即係話望山景的樓會看到的.
有冇人知???[/quote]

有山墳唔奇

一定唔會係有好多  有墳場更加唔知道 ...
荃灣應該係最近既一個大墳場

我地後面美景 長青咪仲近...
我地叫最近海架喇喎

Re: 有冇人知 ...

[quote:da7806f599="saga"][quote:da7806f599="daniel_Q"]有人同我講 藍澄灣後面的山上有好多山墳or 有個墳場 的 咁即係話望山景的樓會看到的.
有冇人知???[/quote]

有山墳唔奇

一定唔會係有好多  有墳場更加唔知道 ...
荃灣應該係最近既一個大墳場

我地後面美景 長青咪仲近...
我地叫最近海架喇喎[/quote]

美景後山真係有數個山墳 之前去影相由水庫行上山再落美景巴士站見到不過放心啦
一定無荃灣永遠咁誇張而且都唔係咁恐怖。
2座A - original \"M&J\"