藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Joseph
打印 上一主題 下一主題

有無朋友要將廁所個鏡櫃成個換? [複製鏈接]

[quote:22a2c111f0="Jess&Burns"]係就係好靚...不過好似唔係好實際.個櫃太細啦.
都唔知放到咩.[/quote]

[quote:22a2c111f0="Jess&Burns"]個zine 盤都好靚....不過下面好易漬水. 上面唔可以放野....又浪貴左d 位.[/quote]

非常同意 下次大裝修一定會拆(廚房都係)......因為好難清潔 :em15:  :em15:

I need to change the defected mirror turntable which is full of rust.

[quote:d909cca42f="Jess&Burns"]個zine 盤都好靚....不過下面好易漬水. 上面唔可以放野....又浪貴左d 位.[/quote]

個zine 盤雖然好靚但我已經唔覺意整攔啦 :em06:  :em06:
所以我會成個柜換佢啦.

因為有雲石崩左
淨係用野補
新既野我唔覺係補就算羅

我都一樣CASE雲石崩左但唔敢叫佢換因為真係要成個鏡櫃起怕佢越整越衰到時漏水仲大煲...
承建商一定係唔想換如果堅持要佢換態度一定要強硬日日去嘈佢... :em13: