藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: H and H
打印 上一主題 下一主題

唔知有冇瘋狂漫畫迷向RC呢? [複製鏈接]

我以前好鍾意睇漫畫 而家少左好多lu
以前個個禮拜都會買"漫畫週刊"
最鍾意睇 "Touch" 睇完一次又一次 睇極都唔厭 不過到而家都未儲到一套完整的 :cry: 我近年就鍾意睇返牛仔 當然仲有snoopy!
我老公鍾意睇 "叮噹 (唔鍾意叫返多啦A夢)"

[quote:9df3b08f1f="Tomato"]我老公鍾意睇 "叮噹 (唔鍾意叫返多啦A夢)"[/quote]
我都好鍾意 :mrgreen:

[quote:71c153238a="stephenyeong"]真是好長 我都有買.......
不過還有一本 追o左近八年 (出o左十幾年)
Five Star Stories 五星物語
不過這本成未較低、只出了十本 (平均1.5年一本)[/quote]
五星物語 d模型好正架......... :mrgreen:

[quote:21fa5c5fa5="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:21fa5c5fa5="Tomato"]我老公鍾意睇 "叮噹 (唔鍾意叫返多啦A夢)"[/quote]
我都好鍾意 :mrgreen:[/quote]

有無換肯得支叮噹開心大樂團??
我淨係換到個技安......因為我老公鍾意 ops:

[quote:089c07ee71="Tomato"][quote:089c07ee71="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:089c07ee71="Tomato"]我老公鍾意睇 "叮噹 (唔鍾意叫返多啦A夢)"[/quote]
我都好鍾意 :mrgreen:[/quote]

有無換肯得支叮噹開心大樂團??
我淨係換到個技安......因為我老公鍾意 ops:[/quote]
冇呀...... :?
屋企太多玩具啦... :|

我最鍾意都係 "slam dunk"!!! 最近仲睇番slam dunk 既動畫 真係好正!

最近反而迷上睇D日本動畫 好好睇! (仲學到DDDD日文 :mrgreen: )
例如: 火影忍者 / 網球王子 / 鋼之鍊金術師...........好多套

本來想睇one piece 海賊王 但成190集實在太多.....好難搵番黎
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

one piece我有呀 我還有很多高達 柯南 橙路......還有一d我都唔太記得!!
不而交換睇!!!!! :

[quote:0d81da1e1f="BB"]one piece我有呀 我還有很多高達 柯南 橙路......還有一d我都唔太記得!!
不而交換睇!!!!! :[/quote]你指有漫畫書?? 係就好喇! 如有動畫仲正 我就係想要柯南同one piece

我都有D 動畫(TV anime) 燒晒向CD-R 度 都可以借比你睇架!!!

我果d係動畫0黎0家 漫畫書方面我有犬夜叉 城市獵人 魔法學院 魔法世界 足球小將等等........還有其他
不太記得

咁就正喇! 遲D可以借比我嗎? 柯南有成3佰幾集喎 你都有 咁勁!!!!

我都有唔少收藏架!