藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

8月9日既gathering [複製鏈接]

不過酒樓難開會喎~ 除非有房啦~
就算去曙U都係~ 都係有房方便 d 開會~ 至少唔會影響其他食客~
影響到人地就唔好啦~ 人地會話 rc d 人乜乜物物~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:a563505d3d="Maggie&Johny"][quote:a563505d3d="dracula"][quote:a563505d3d="wychan"]有好建議rc對面屋村有間金佰x酒家火煱自助應s加一都係$58. 不過sars後唔知仲有冇做我打電話去問下先.[/quote]

:shock:  $58???  會唔會得丸同丸 and 丸 食o架???[/quote]

醉翁之意不在酒 在乎rc既好友聯誼過程..........可以$100左右 好![/quote]

什麼都有 仲有魚生同熟食 不過我頭先打去問 妐亄{在暫停要下個月先知仲有冇

[quote:762c9b164e="hales"]150樓下啦一係......
其實我意思係睇睇個max可以去到幾多......
即係唔過150都可以接受既話就ok呢
到時如果食平左就唔駛咁多了 有個budget比較易預算嗎[/quote]

$150 都ok既......

不過真係有間房會好d lor
2座A - original \"M&J\"

[quote:095bde7686="dracula"]
:shock:  $58???  會唔會得丸同丸 and 丸 食o架???[/quote]

食係重要 ... 但唔係呢次聚最重要既野
最好係搵到個地方傾到野唔係俾人趕 ~~

有間房就做唔到150一位喎.......................=.=

[quote:e51e19469c="hales"]有間房就做唔到150一位喎.......................=.=[/quote]

得 k buffet 先可以~ 有房有得食仲有 mic 比你講o野........ :
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:98d2d0cdf5="dracula"]
得 k buffet 先可以~ 有房有得食仲有 mic 比你講o野........ :[/quote]

唱 K. ... 好喎 ... 但就傾唔到野 XD

人多叫坉痗?p 房 XDDD

[quote:e5bc0f6d06="dracula"][quote:e5bc0f6d06="hales"]有間房就做唔到150一位喎.......................=.=[/quote]

得 k buffet 先可以~ 有房有得食仲有 mic 比你講o野........ :[/quote]

邊有可容納60人的k場呀 (we have 63+ member x2)

[quote:f2371a8306="wychan"][quote:f2371a8306="dracula"][quote:f2371a8306="hales"]有間房就做唔到150一位喎.......................=.=[/quote]

邊有可容納60人的k場呀 (we have 63+ member x2)[/quote]

:?:  地點仲係一個好大o既問題..........  :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

一係就青衣城 如果唔係青衣城既話我諗大家都要預左搭車出去第個地方了