藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tang see
打印 上一主題 下一主題

風 水 Master So Man Fung [複製鏈接]

[quote:b5e455440a="Alvin & Janis"]LIKE A PEN....
BUT 如果家中已經無人讀書 咁~~~ 仲有無其他用途??

如果唔係kitchen 煮飯 咁咪要成日出街食 有無solution 呀???[/quote]

咁我咪有藉口可以唔學煮飯囉 :em09:
G :em21: P

[quote:78d751bd14="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:78d751bd14="E & M"]how to put the plant on the top of each door pls teach me :em14:[/quote]

try to use the hanging method...[/quote]

咩植物唔需要陽光架?

真係好難係兩度門上面掛植物而且上面好似係假天花呢架喎? :roll:
同埋好似植物種類都要揀下我諗我都要請人黎看下比較好

上次楊天命係雜誌度話廚房同廁所相沖就要係2邊種水種植物............eg長春藤..........用日本紅薯黎種都幾靚架....................

Also you can use yellow golden kwok in water