藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

恭喜新網頁終於出生... [複製鏈接]

快咗好多! :em11:  thank!!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

多謝哂! :em11:  HALES & STEPHENYEONG :em21:  即刻開心哂!  :em04: 因為係精神食糧嚟架嗎! :

早排post message好痛苦,打了一大段文之後,login in o左十幾次都是post唔到,最後只有放棄,靜o左一排,無post message惟有齋看。 :em01: (悶悶不樂)
現在舒服哂,好快又穩定,post message完全無問題,暢所欲言,當堂個人都開心o左好多。   
唔該哂 :em14: stephenyeong & hales 及各管理員,多謝你們的幫忙。
還有我想講o左好耐,可能已是舊聞但我都想表達心跡(早排好難post message)。如果要出錢的話,我是無問題o架。
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen:

[quote:ac1e39fec1="KK & J"]早排post message好痛苦,打了一大段文之後,login in o左十幾次都是post唔到,最後只有放棄,靜o左一排,無post message惟有齋看。 :em01: (悶悶不樂)
現在舒服哂,好快又穩定,post message完全無問題,暢所欲言,當堂個人都開心o左好多。   
唔該哂 :em14: stephenyeong & hales 及各管理員,多謝你們的幫忙。
還有我想講o左好耐,可能已是舊聞但我都想表達心跡(早排好難post message)。如果要出錢的話,我是無問題o架。[/quote]

我都係 :
Thanks a lot