藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: John and Esther
打印 上一主題 下一主題

執漏前後几問............... [複製鏈接]

Re: 執漏前後几問...............

窗已更換了四塊玻璃 廁所地磚可起ge都起咗
因為同師傅講咗我要求起晒啲磚
本應佢話只補窿 但早幾日上去佢已經起晒啲磚換.[/quote]

我之前向收樓管理處投訢佢地冇幫我換地磚
佢地話會要視乎師傳0既標準是否去更換喎(可能打磨左就算)
唔知佢會唔會同我換呢?

請問你點佢找0個位師傳架? or你上去時剛好師傳在場?

[quote:a67f41f2fd="女"]
唔知佢會唔會同我換呢?

請問你點佢找0個位師傳架? or你上去時剛好師傳在場?[/quote]

係我上去時剛好師傳在場
就係佢話"大事化小 小事化無"
但估唔到佢仲換比我
不過我都讚佢幾句手工好 同不停唔該前唔該後
可能都有少少影響ga...

而玻璃係我list嚮defect 上要求換玻璃的.
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:9c8af8c06c="diedsee"][quote:9c8af8c06c="女"]
唔知佢會唔會同我換呢?

請問你點佢找0個位師傳架? or你上去時剛好師傳在場?[/quote]

係我上去時剛好師傳在場
就係佢話"大事化小 小事化無"
但估唔到佢仲換比我
不過我都讚佢幾句手工好 同不停唔該前唔該後
可能都有少少影響ga...

而玻璃係我list嚮defect 上要求換玻璃的.[/quote]

咁請問你前後用左幾耐時間先而ok 晒呀??

都未完成執漏...

下.....
咁你黎到呢個MOMENT 要幾耐呀

今日第十三日 但我交咗三次defect list 比佢
last 一次係23/4交
但大部份已完成.

仲有 大家要留意一吓雪柜後面
我就出現....
1) 幅牆同個柜有隙
2) 雪柜兩邊好多沙泥
3) 雪柜插蘇坐移位
以上都係要搬部雪柜出嚟先可以執漏..........

唔係呀嘛~~~~
雪柜後面都有 之前真係無THINK 過喎..