藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Solskjaer
打印 上一主題 下一主題

陽光到屋! [複製鏈接]

That is human being - Never Mind

人就係咁樣架嘞!!
我未買之前都覺得RC唔係咁好架,但依傢就算幾多人話坉爣o,我都覺得RC係最好嘅!!
嗰日造完櫃落番去示範單位,我望住個模型唔想走zw呀,真係睇吓都開心呀!!
我改樓嗰時揾DV錄底每一個程序zw呀!
祝各大業主開開心心。

[quote:c963f6e227="saga"][quote:c963f6e227="Agnes&Henry"]咁即係個d不見天日的謠傳不攻自破啦.....

我今日好嬲呀...我竟然收到我朋友forward一週刊個篇藍澄灣俾我呀....即係乜野意思o者...吨S冇買到藍澄灣...仲乜週街forward俾人喎....卲end出黎個address list長到呢...真係想星妠X巴....>.<[/quote]

d人係咁無聊
我都係好無聊
:[/quote]

..........................即係你都有份forward啦...... :em05:  :em05:
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

邊期一週刊
我係隱形人  :em19:

o下? 你唔知咩? 妐僉髒慱W不宜長住麻....真係好鬼老土..... 早幾期嫁咋....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

哦...........o個期........

頂,有時真係好勞氣,....
呇a唔底得"隉A呇a冇錢買樓,講真呇a找這些資料又點,幫到些什麼。
,又唔係出自好心,底呇a住死一世公屋,同些流浪狗一齊,每天小強愛呇h一些。
邊期都好啦,而家穢A大家都比人搵笨仔。so what
起馬我覺得,長和起樓卅幾年,又有邊期要攪到有人
上街示威呢,我真係冇聽過。
相反好唔好,唔係人講架,而係自己去感受,大家恩緣際會認識,只是上天的安排。
到那刻大家踏入藍澄灣的第一步,咱們四目交投,肝膽相照是何期興奮莫名呢。
咁大個人,來得安去也捨意,大家要為藍澄灣負責任的。
(不要怪我的勞氣)
永遠愛著您 :em21: [/code]

好感動  :em06:  :em06:  :em06:

[quote:1aa38767ea="dick&queenie"]頂.........................(不要怪我的勞氣)[/quote]

:  你真係好勞氣呢~~  :

我請你飲杯茶食個包啦~~  :
見過鬼就唔怕黑啦~