藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: KCs
打印 上一主題 下一主題

急需coupon [複製鏈接]

各位鄰居我又想要coupon請email我唔該哂!!

lmfwobble@netvigator.com

[quote:d17e753368="ble"]各位鄰居我又想要coupon請email我唔該哂!!

lmfwobble@netvigator.com[/quote]
OK...pls check e-mail ......

收到多謝啦!  

大家好我是新會員

我很快就可以拿key了我也想找詹生驗樓請大家幫手e-mail那張coupon給我
謝謝! 我的電郵是

tao_joseph@yahoo.com

[quote:e51394f540="Joseph"]大家好我是新會員

我很快就可以拿key了我也想找詹生驗樓請大家幫手e-mail那張coupon給我
謝謝! 我的電郵是

tao_joseph@yahoo.com[/quote]
Joseph 你好....歡迎..... :mrgreen:
pls check e-mail ...

謝謝火生火太咁快覆我但係我有個小小既疑問佢話要事先登記但係個個都用呢個coupon既號碼會唔會唔得架... :roll:

同埋可能我用左都無用因為之前看見其他msg話好似每呎$1 - 1.3因我個單位係最細照計都好似係$1000左右即係至低消費既要求... ops: 用左同無用差唔多...  :roll:

[quote:6eec6cb344="Joseph"]謝謝火生火太咁快覆我但係我有個小小既疑問佢話要事先登記但係個個都用呢個coupon既號碼會唔會唔得架... :roll:

同埋可能我用左都無用因為之前看見其他msg話好似每呎$1 - 1.3因我個單位係最細照計都好似係$1000左右即係至低消費既要求... ops: 用左同無用差唔多...  :roll:[/quote]
用同一個coupon冇問題架...
原價係1.8一呎......都平左百幾蚊...............哈哈.....對我講都唔小...

[quote:2f6e03fe4d="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:2f6e03fe4d="Joseph"]謝謝火生火太咁快覆我但係我有個小小既疑問佢話要事先登記但係個個都用呢個coupon既號碼會唔會唔得架... :roll:

同埋可能我用左都無用因為之前看見其他msg話好似每呎$1 - 1.3因我個單位係最細照計都好似係$1000左右即係至低消費既要求... ops: 用左同無用差唔多...  :roll:[/quote]
用同一個coupon冇問題架...
原價係1.8一呎......都平左百幾蚊...............哈哈.....對我講都唔小... [/quote]

我一收到火生coupon就打約時間 no problem喎.
用coupon都叫做平啊呀!

哦...有得平就好   新居入伙要用咁多錢 慳少少當幫補 :em12: