藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cora Kwong
打印 上一主題 下一主題

AGENT問賣唔賣? [複製鏈接]

喵~
貓貓都有類似經驗 d agent 講到你層樓個價升到天咁高 但係問真o下係咪真係有買家哥時又支唔以對喎....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

係咁嫁....起碼會俾人還價大約10%嫁.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我前日都有agent打比我呀!我住低層望泳池景~
佢地叫我開175萬喎~咁我都想知道我而家間屋值幾多錢既
我都無唸住放~聽下都好呀!

hmm... 其實佢另一個目的是試你底價.
咪試下話好 叫個客來傾lor 實拖你架 未必實客ge.

but 如果有d sor朱真係肯賤賣 佢一定找到人接ga!

最準係睇下最近的成交價 這個才能做指標.  最近 638"ft 的成交為162 - 167萬. 個Agent 都話可以放175萬架  但係我就唔係好信啦~ :?

冇錯 所以我都係"膚"衍下佢就算
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~