藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Patrick Cherry
打印 上一主題 下一主題

整理18/Apr晚宴 [複製鏈接]

喺呢度唔該哂辛苦哂PATRICK & CHERRY :em21:

[quote:ded7cc003e="smallpotato"]咦 間酒樓改左名...以前好似叫幸福樓架...(唔知有冇記錯)
我諗人數都幾多下(如果冇人放飛機話)...咁要arrange下個程序...唔係會好亂...
不如叫埋管理d人呀反正好多問題問...咦...咁物變左開會...會唔會煩到人地呢...
定係simple d 業主交流下 only好呢...[/quote]

系呀, 酒樓肯定改咗名唔系叫幸福樓, 但系我又唔記得咗叫嘜嘢名, 不過我會聯絡間酒樓嘅喇!!
其實我嘅原意系諗住街坊互相認識及交流吓驗樓嘅意見, 人多重好喇, 不過arrange吓系好事黎嘅, 不過好無嘜尼方面嘅經驗, 我諗住天晚比電話wychan問吓佢有嘜嘢意見

[quote:744cd89add="atrick & Cherry"][quote:744cd89add="smallpotato"]咦 間酒樓改左名...以前好似叫幸福樓架...(唔知有冇記錯)
我諗人數都幾多下(如果冇人放飛機話)...咁要arrange下個程序...唔係會好亂...
不如叫埋管理d人呀反正好多問題問...咦...咁物變左開會...會唔會煩到人地呢...
定係simple d 業主交流下 only好呢...[/quote]

系呀, 酒樓肯定改咗名唔系叫幸福樓, 但系我又唔記得咗叫嘜嘢名, 不過我會聯絡間酒樓嘅喇!!
其實我嘅原意系諗住街坊互相認識及交流吓驗樓嘅意見, 人多重好喇, 不過arrange吓系好事黎嘅, 不過好無嘜尼方面嘅經驗, 我諗住天晚比電話wychan問吓佢有嘜嘢意見[/quote]
酒樓叫寶港城.....預定電話係.....24352636

Re: 整理18/Apr晚宴

[quote:1fc256b79d="atrick & Cherry"]唔好意思 easter去咗幾日旅行 佞今日先番黎 真系舒服啦.     
各位街坊 為咗比各位比較清楚4月18日晚飯嘅資料 請看時間及地點最後確應如下:
日期及時間: 4月18日(星期日)下午5:45 至 6:00
等候地點: 藍澄灣3至5座中間嘅噴水池
晚飯地點: 藍澄灣對面長青村間酒樓 (步行約10分鐘)
暫定人數如下: (如果仲有人想去 請在星期四响尼度留言通知我 謝謝)
wy chan X2
27a X2
Mr. & Mrs Fire Fire X2
貓貓仔 & 貓貓女 X2
Suzuki X2
Matthewlee
Rayond & angel X2
AngusZire X2
Diedsee X2
bunnnd X2
bobo X2
kevin & kristy X2
pighome X2
Eric & mandy X2
smallpotato
konichiwa X2
vic & cora X2
FD X2
咩咩豬 x4

煩請各位核對以上資料是否正確 如有錯誤 請立即留言通知我 否則如果果日無位或無飯開嘅話我就死緊啦!!! :!:[/quote]

Hi Patrick:

請預我兩大一細. .(但我8點幾要走先第2日要返早)
目只近觀心能望遠

Hi Patrick

請預我兩位.  Thank you.

PATRICK THANK YOU THANK YOU

嘩,勁耐無得上網,因為屋企個"薄餅"有事
我都想去gathering,但係18號o個日係收樓第1日,唔知要搞到幾點,點算呢?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:7fa6205e8c="bikbark"]嘩,勁耐無得上網,因為屋企個"薄餅"有事
我都想去gathering,但係18號o個日係收樓第1日,唔知要搞到幾點,點算呢?[/quote]

我諗幾點都要食飯架 系咪 總之預咗你啦 記住黎啦!!     

唔該預埋我地 我地2位呀~

thx~

Count me two as well!