藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

一起找裝修公司油牆加房可享有特別折扣,你會參與嗎? [複製鏈接]

see the quality first...

[quote:6a1fa56c3c="diedsee"]價錢好吸引ar
但會唔會一分錢一分貨ga??
仲有 如果間公司冇寫字樓 or 以他人單位做 office及showroom 就要小心點
因為完工後會用拖字決去解決你既問題
到所有工程完成就閃
然後想追都難 小心小心!![/quote]

i totally agree with you.  咁大班客 佢地都係叫人做 must not follow up with you.  besides must 拖 ask u to pay money.  

而且 impossible to be so cheap lor.

我會叫老豆個裝修朋友 或者堂兄

原因:
1. 熟人
2. 年年睇佢地幫其他親朋既幾個裝修 可以話係三五七年 年年visit 既示範單位 手工絕對唔可能瞞天過海 如果有問題 年年上去拜年 都已經發現

堂兄木工絕對一流 (對熟人) 但收費唔平 ...

喵~
價錢真係好吸引 雖然貓貓係絕對相信一分錢一分貨呢個理論 咁當然亦唔會排除平野冇好 都係小心為上多幾間比較o下...
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

如果錢唔係個issue... 咁唔係熟人就最好唔好幫襯...

有冇人睇過呢間野既裝修 okay嗎? :?:
Rambler Crest Soccer Club