藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: piglet
打印 上一主題 下一主題

未收樓的各位請進~ [複製鏈接]

[quote:bcb6d9759c="piglet"][quote:bcb6d9759c="lamlam"]律師費$0 比雜費only :em12:[/quote]

[scroll] 律師是你的朋友吧~!! 8) [/scroll]

:em11:  :em11:  :em11:[/quote]

:em16:

哦!! :shock:
咁點解既??? :?:

我唔係用b&m我昨日已經收到不過放假要下星期六先上律師樓慢到死仲唔知幾內可以攞key.

[quote:9ef739a2e4="Tako & Sukie"]我唔係用b&m我昨日已經收到不過放假要下星期六先上律師樓慢到死仲唔知幾內可以key.[/quote]

Hello! Tako & Sukie噤你大概幾多樓呢 :?:  ops:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

我都想知 :em01:
我未收到信 :?:

我唔係用B&M,昨日上自己律師簽妥文件及交清按金及律師費,B&M話今日比收樓信我,點知下午4點幾自己律師樓收到封收樓信,個預約收樓時間竟然係今早10:30,B&M都唔知點做野﹗:twisted:  :twisted:  :twisted:
攪到我5點幾要自己打電話去收樓處再約時間收樓,收樓處話明天已滿,要10號至得﹗又要遲一日至收到樓﹗  :em08:  :em08:  :em08:

[quote:82ce290c6f="Koala Bear"]我唔係用B&M,昨日上自己律師簽妥文件及交清按金及律師費,B&M話今日比收樓信我,點知下午4點幾自己律師樓收到封收樓信,個預約收樓時間竟然係今早10:30,B&M都唔知點做野﹗:twisted:  :twisted:  :twisted:
攪到我5點幾要自己打電話去收樓處再約時間收樓,收樓處話明天已滿,要10號至得﹗又要遲一日至收到樓﹗  :em08:  :em08:  :em08:[/quote]
請問你係幾多樓架?
明天會更好

[quote:47b6f19f64="小yen"][quote:47b6f19f64="Tako & Sukie"]我唔係用b&m我昨日已經收到不過放假要下星期六先上律師樓慢到死仲唔知幾內可以key.[/quote]

Hello! Tako & Sukie噤你大概幾多樓呢 :?:  ops:[/quote]

3XF

[quote:5100bda944="LO LO"][quote:5100bda944="Koala Bear"]我唔係用B&M,昨日上自己律師簽妥文件及交清按金及律師費,B&M話今日比收樓信我,點知下午4點幾自己律師樓收到封收樓信,個預約收樓時間竟然係今早10:30,B&M都唔知點做野﹗:twisted:  :twisted:  :twisted:
攪到我5點幾要自己打電話去收樓處再約時間收樓,收樓處話明天已滿,要10號至得﹗又要遲一日至收到樓﹗  :em08:  :em08:  :em08:[/quote]
請問你係幾多樓架?[/quote]

4X/F,多多指教﹗     

真係等收信等到頸都長...................