藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: IWAT
打印 上一主題 下一主題

其實邊個話您知個酒店係玻璃幕牆ga??? [複製鏈接]

[quote:eeaf3787cf="wicyh"]
酒店通常都唔駛開窗既 但係住宅唔同嘛[/quote]

我講緊係兩重o個d隔音窗...
如果嘈到拆天 普通窗就算閘埋都無用

[quote:9ad6577d84="saga"][quote:9ad6577d84="wicyh"]
酒店通常都唔駛開窗既 但係住宅唔同嘛[/quote]

我講緊係兩重o個d隔音窗...
如果嘈到拆天 普通窗就算閘埋都無用[/quote]

咁就唔知喇

據消息人士透露酒店向住宅的一邊是會採用像寫字樓般的半反光大玻璃.不過CK d野日日都變總之未發生的事聽完就算.

[quote:13dd2581a1="bunnud"]據消息人士透露酒店向住宅的一邊是會採用像寫字樓般的半反光大玻璃.不過CK d野日日都變總之未發生的事聽完就算.[/quote]

因為酒店唔係 RC 一部份 ?up 下 最終岈I搞都係妐雰?

[quote:35244797a3="bunnud"]據消息人士透露酒店向住宅的一邊是會採用像寫字樓般的半反光大玻璃.不過CK d野日日都變總之未發生的事聽完就算.[/quote]

又有道理喎~ 如果唔係酒店 d 住客咪好似比人睇住訓咁囉~
見過鬼就唔怕黑啦~

我地咪一樣
我係隱形人  :em19:

:em02:  :em02: 有冇街坊知道間酒店係咩級數??

基本上你唔好當果間係酒店我相信好大機會或好大部份都會是月租服務式住宅.
你細心留意下CK的所謂酒店其實大部份都係服務式住宅!

:em02: 係唔係酒店唔緊要我最怕囥菪G埋d老土國內客有d老土到著住條某部份已黃黃地既內褲當泳褲我自己在澳門見過啦.人地話唔可以咁妠N死都話係泳褲最後無吤G.

[quote:3ca3e41843="Solskjaer"]:em02: 係唔係酒店唔緊要我最怕囥菪G埋d老土國內客有d老土到著住條某部份已黃黃地既內褲當泳褲我自己在澳門見過啦.人地話唔可以咁妠N死都話係泳褲最後無吤G.[/quote]

唔怕~ 講坉躠平羉糬n~
只需要一個麻包袋 + 1個拳頭1隻腳 = 以後都唔敢著 under 游水  :twisted:  :twisted:  :twisted:
見過鬼就唔怕黑啦~