藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~ [複製鏈接]

0個日我表姐結婚呀!要做姊妹~~~~去唔到! :em01:

Re: 來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~

[quote:6b89f60ef1="hales"]
火火 Mr. & Mrs. Firefire  <--一位定兩位??[/quote]
唔好意思...係兩位...........

想出封答謝信及跟進問題信給和黃,我們大可以係bb蕉當日簽名。但是呢幾日先要出一個draft. 你們有沒有期他問題想問呢? 又有冇才子才女可以先draft封信呢?
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

hclking b唔b焦??  :em09:
見過鬼就唔怕黑啦~

dracula你去唔去 :em17:

[quote:c6c5b9ab58="hclking"]dracula你去唔去 :em17:[/quote]

我好想好想去.... :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

我都報名,兩位唔該!

[quote:13e059bf25="hales"]日期: 11月15日 星期六
地點:西貢西沙公路有巴士能到的地方
集合時間:下午六時半
集合地點:將個別通知參加者

大家如果當日有事 可以晚一點才過來參加~

報名如下:
於集合時間準時到達者:
1. hales
2. bikbark
3. bunnud
4. moon
5. Mr. & Mrs. Firefire
6. wychan & wychan's
7. 27a & 12d
8.
9.

於BBQ開始後 晚一點才到達者:
1.
2.
3.
4.

另希望有人可以幫幫忙一起安排以及分工合作....有心人可以PM hales

PS: 希望真係多人去啦........=.= 咪次次講話搞活動好多人都叫好...真係搞又冇乜人......... :em14:[/quote]

於集合時間準時到達者:
1. hales
2. bikbark
3. bunnud
4. moon

1. Sharan
2.
3.
4.

有冇人7:00先經過坑口呀 :?: 如果有的話,請接嘪我喇 :em14:  :em14:

好想好想去不過要返工 :em01:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

[quote:b9908807ca="Sharan"]於集合時間準時到達者:
1. hales
2. bikbark
3. bunnud
4. moon

1. Sharan
2.
3.
4.

有冇人7:00先經過坑口呀 :?: 如果有的話,請接嘪我喇 :em14:  :em14:[/quote]
喵~
咁o岩啦 由於貓女要做o野遲d先到 到時可以join 埋你喎!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~