藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kingi
打印 上一主題 下一主題

黎緊空中花園有bbq? [複製鏈接]

我24號果日都聞到bbq味丫,酒店係天台搞 BBQ PARTY呀!

有得bbq 又幾ok 喎, 不過唔知係咪跟空中花園開放時間一樣去到晚上8點, 如果黃昏開始燒就唔多夠時間.  同埋 ...
EvaChien 發表於 2010-12-22 23:19

低層長期俾泳池班大帝嘈住
美其名係空姐3點式泳池香艷景觀
之不過唔係個個都冇細路唔洗溫書唔洗訓晏覺

仲有泳池唔係成世都無d大肚腩光頭呀伯...

如果再加d bbq味隨時誘發呼吸系統問題
簡直係享受

我好期待bbq服務, 得2個爐夠用嗎 ?

但係見 d 野搬左黎咁耐都未拆封
係咪未拎到 approval ??

係呀, 我都好期待... 去會所問, 答:1月啦..問 :  吓!而家已經1月啦 ! 答 : 咁... 1月中或者尾囉 !
去管理處問... 答 : 唔知呀! (即時幫我打去唔知邊度再問), 都係唔知呀, 不過叫左管業處覆架啦 ......
數天後仍未收到管業電話.....
相信仍要一段時間, 得2個爐咁少, 希望唔駛排到出年先有得用啦 !

係喎
其實空中花園都多類似o既 "空位"
放多幾個爐 & 幾張檯都 ok 呀

BBQ呢D野都係一輪輪,太多到時無人用又係浪費,再者如果我用時,我令願少D人一齊燒!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

低層長期俾泳池班大帝嘈住
美其名係空姐3點式泳池香艷景觀
之不過唔係個個都冇細路唔洗溫書唔洗訓晏覺

...
unicorn 發表於 2011-1-5 12:11

選夜晚游水的人會有幾嘈?

BBQ呢D野都係一輪輪,太多到時無人用又係浪費,再者如果我用時,我令願少D人一齊燒! ...
grassman 發表於 7-1-2011 10:49 PM

當然
咁 空中花園 又未至於大到可以放得落 20 個爐
但放兩個似乎真係少左 d
(會唔會因為係試驗性質所以唔打算咁大投資?)
如果放到 5 個就 perfect 啦  XDD

其實係邊個位攪? 係咪係所謂遙控車場改建 ?咁嗰度..放兩個真係已經好迫....
一箭定江山