藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sjacky
打印 上一主題 下一主題

5樓平台地磚終於都改啦~~~ [複製鏈接]

吓, 閞左..... 其實, 我想問業委會主席係邊個選架 ? 任期有幾長呀  ? 而家業委會好似好黑箱作業, 閞會資料 ...
xomama104 發表於 2010-11-5 17:06

邊個選我都答吾到你,任期我都吾知,不過最後個問題可以話你知個答案吾係你諗黑箱作業,而係包廂停業...,因為業主會吾同立案法團有權力去批准做野,每個決定都要有過半數業主批准先可以做野,但因為都冇人知幾時開會,已經有好多次流會了,所以好多事定左想去馬,但又吾夠人去同意最後又係原地踏步,咁仲吾係包廂停業!

但吾知點解冇人會去做宣傳,最簡單一人一張紙仔放信箱又好,覺得浪費最起碼都係電梯貼告示,因為你入去會有時間睇,而且告示小D你會睇到,大堂睇鬼睇馬?一來亂,二來新定舊冇人知...

最基本宣傳都未搞好,開乜鬼會呀,冇人知,你地去休會嗎?業主會個主席你睇到的自己好好檢討下,做好宣傳我吾敢保話會有過半數人去,但最小吾會流會先啦,仲有我想問冇人到好好玩嗎?咁多次開會小貓三四隻,可以做到D乜????

都係個句冇眼睇

yes there should be a new 業委會主席, the exiting one is rubbish!

5樓平台地磚是不是只是拆掉,再整,我見好似同現時用開果啲個樣差唔多。

d磚簡直係一樣呀...
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

Why still use the same floor design ar?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔係播, 好似同以前果D有少少唔同, 但我又唔識講有咩唔同, 好似厚身左少少?

我淨係覺得淺色咗...
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷