藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 大民
打印 上一主題 下一主題

88F小巴服務差劣! [複製鏈接]

88F、88G這兩條線的管理甚差,司機更是良莠不齊,住在藍澄灣就只能認命.........

我喺RC住左咁多年, 都搭88G多, 好好彩, 未見過態度差既司機, 有一次個女張八達通冇晒錢唔記得增值, 個司機仲話由佢啦, 你下次見到我至入返啦! ...無可否認, 公共小巴D司機, 好多都係上左年紀, 或者唔係咩"知識份子", 如果話"良莠不齊", 就唔會只係呢兩條線既司機至係咁既, 度度都有啦, 同意?

講唔滿意既, 只係覺得上午返學時間 班次好似有D問題, 我7點1落街, 有時有車等人, 有時就要第二架至上到, 仲真係要"等"車喎, 唔係即刻有果種添。

我喺RC住左咁多年, 都搭88G多, 好好彩, 未見過態度差既司機, 有一次個女張八達通冇晒錢唔記得增值, 個司機 ...
一家四口 發表於 2010-10-11 11:19

十分同意!

因為趕時間, 有次問句司機會否好快開車, 如果要等好耐我行上長青搭巴士, 點知佢答都唔答, 扮聽唔到, 仲落車 ...
simonw0711 發表於 2010-10-8 13:43

請你支持sjacky,為各小業主爭取權益。