藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hBx219xFz
打印 上一主題 下一主題

新界專線小巴第 88F, 88G 號線調整車費 [複製鏈接]

之前有做過份問卷, 但最後又好似冇follow up...

噢~~~點解會咁架?

希望其他住戶見到我哋啲到既留言,可以再一次喚起大家。。。我哋想有SHUTTLE BUS呀!!
請大家有時間就打個電話俾管業處提出啲項SERVICE啦!

其實我見到Rambler Crest係有酒店專車, 仲好少人搭, 不如叫佢客串下, 早上走幾轉仲實際, 橫掂擺係到都要皮費. 一齊提議下好喎  

聽講屋苑最初係有shuttle bus服務, 不過因為住客少而停止服務, 但係而家情況唔同, 應該恢復行走才對.

... 聽講屋苑最初係有shuttle bus服務, 不過因為住客少而停止服務, 但係而家情況唔 ...
klmandy 發表於 2010-3-24 13:25

事實係運豬署唔發牌(無牌=無保險+不合法=無法開辦), 豬署話正苦政策係想大家多用鐵路, 減少路面負荷 - 少D車少塞車少廢氣少廄話喎.
Don\'t worry be happy!! ^_^

咁佢叫在藍澄灣開多個地鐵站啦!
日日在下面等小巴真係人都癲!

最近每天早上排長龍人都癲