藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: josyuen
打印 上一主題 下一主題

E及F單位可否打通? [複製鏈接]

B+C; D+E; F+G 上下層 打通都有實例
其中B+C, F+G 做雙連打通最多 打通後間格亦好多变化, 多数係間三至四房
至於D+E 據我所知好似有至少兩間, 其中一間係 某座 50楼DE, 呢間聽講成屋得一房
上下層打做復式至少有一間, 好似係某座49-50楼A室連天台, 呢個单位改動係有入则的, 本來業主好似想連夭台都打通埋, 但屋宇署淨係批准49-50打通, 但係就唔俾打通天台

B+C; D+E; F+G 上下層 打通都有實例
其中B+C, F+G 做雙連打通最多 打通後間格亦好多变化, 多数係間三至四房 ...
arj39 發表於 2012-10-13 23:05

http://cablenews.i-cable.com/web ... hp?video_id=1006213

你話某座 50 樓 DE 打通係咪呢間?? 3 座 50 樓 DE 連天台 (3 房) 7 月賣咗 12.8M

你話某座 50 樓 DE 打通係咪呢間?? 3 座 50 樓 DE 連天台 (3 房) 7 月賣咗 12.8M ...
ada.fish 發表於 2012-10-26 11:15

呢個應該係另一個