藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sjacky
打印 上一主題 下一主題

如何聯絡停車場管理公司 [複製鏈接]

萬二分支持!!!!除左減價,我覺得仲可以考慮拆散來賣呀

萬二分支持!!!!除左減價,我覺得仲可以考慮拆散來賣呀
siukwai 發表於 2011-1-13 20:43

I will buy if available.

我地剛買新車, 要廿十幾號先到,
佢地竟然要收我一個月錢,
真係好過份~

好多其他停車都係咁,你咪1號先提車羅!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

放住幾日路天先喇....頂住先.

好多其他停車都係咁,你咪1號先提車羅!
grassman 發表於 2011-4-15 20:09

買0左車當然想盡快到手啦, 仲推遲收貨咩~
買車仲可以話推啫, 咁搬屋又點呀,
我都知好多車場都係咁, 但係0個0的多數係街場同商場lu~

買0左車當然想盡快到手啦, 仲推遲收貨咩~
買車仲可以話推啫, 咁搬屋又點呀,
我都知好多車場都係咁,  ...
wish 發表於 2011-4-16 11:08

呢D係你自已要安排和選擇。 停車場管理公司只是請返黎打工管理,點解要就你!

擺幾日, 試下問下有冇日租囉, 點都平D既, 唔係既, 出面都有日租停車場, 都係麻煩幾日姐, 鬼叫你心急攞車咩。
廿幾號到月尾, 都係遲一星期用車, 唔係急成咁下嘩..

呢D係你自已要安排和選擇。 停車場管理公司只是請返黎打工管理,點解要就你! ...
grassman 發表於 2011-4-17 00:26

嘩~~
你同管理公司打工架, 作為住客業主,
當然想管理公可以方便一下住客啦,
咁有咩問題呢, 我又唔係唔俾錢, 想佢逐日計啫,
難道我地住藍澄灣就要咁苦, 就要俾大業主玩死.
政府當初批出住宅時完全無諗過我地咩~~
我相信我去查証一下, 應該有唔同答案~

擺幾日, 試下問下有冇日租囉, 點都平D既, 唔係既, 出面都有日租停車場, 都係麻煩幾日姐, 鬼叫你心急攞車咩 ...
一家四口 發表於 2011-4-17 08:54

因為我小朋友就快生日, 我想佢生日前取車方便0的裝野~