藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 莊生bb
打印 上一主題 下一主題

點解洗手盆成日都唔去水呀... [複製鏈接]

我就試過浴缸去水慢 自己清潔過用埋通渠佬都唔得 後來call管理處 佢肯同我上嚟整喎 仲好快添 我見佢用D唔知咩攪完個浴缸去水位 見唔得之後呢 就通埋廁所地下個去水位 我唔識啦 不過佢攪完地下個去水位 個浴缸就唔塞囉。

我之前都試過 跟住買左隻通渠用o既粉(唔記得個名)倒落去個去水位 加d水 第二朝通晒.
Rambler Crest Soccer Club

佢(管理處)最終打電話比我話同我上來睇...話果日同事可能唔識處理...所以唔好意思喎...我話唔駛喇...我已自己搵人攪左喇...等你哋浸哂成間屋都未攪喇...激死...(但暫時都係唔知乜原因...)

我都想搵人黎睇下....我個馬桶成日去吾到水...好煩呀....

[quote:dffeef1cce="肥度"]我都想搵人黎睇下....我個馬桶成日去吾到水...好煩呀....[/quote]

會否水箱太少水? :detective
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e28a6141a0="grassman"][quote:e28a6141a0="肥度"]我都想搵人黎睇下....我個馬桶成日去吾到水...好煩呀....[/quote]

會否水箱太少水? :detective[/quote]

吾會呀..交到好大啦

用 bump ...