藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

數碼廣播消息 - 有線用戶相關 [複製鏈接]

[quote:f5ae5e9ce2="grassman"][quote:f5ae5e9ce2="Eddy Lam"][quote:f5ae5e9ce2="c&e"]我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!
RC今次算係快手喇...
有有線0既用戶可以放心喇!!![/quote]

Yeah!!! 等我聽日去睇下d機頂盒先.[/quote]

問問買兩部有冇折,一齊買啦! :mrgreen:[/quote]

其實仲有冇鄰居未買? 不如夾埋一次過買 唔知會唔會折得多d呢?
Rambler Crest Soccer Club

我裝有線。剛買WDog USB 手指,收到高清翡翠,J2。同互動資訊台,但搜唔到普通無線亞視,唔知點解?

我裝有線。剛買WDog USB 手指,收到高清翡翠,J2。同互動資訊台,但搜唔到普通無線亞視,唔知點解?

[quote:e3661885a4="T"]我裝有線。剛買WDog USB 手指,收到高清翡翠,J2。同互動資訊台,但搜唔到普通無線亞視,唔知點解?[/quote]

唔好意思,剛才送出時佢話錯誤,以為發唔到,發四次,sorry!
原來話金山暫時係無舊四台的,只有呢三個台。

[quote:c14b456d36="Eddy Lam"][quote:c14b456d36="grassman"][quote:c14b456d36="Eddy Lam"][quote:c14b456d36="c&e"]我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!

問問買兩部有冇折,一齊買啦! :mrgreen:[/quote]

其實仲有冇鄰居未買? 不如夾埋一次過買 唔知會唔會折得多d呢?[/quote]
我都未買 但我部係 HD ready 的舊電視機 係唔係咩頂盒都 ok?
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:6572935967="diedsee"][quote:6572935967="Eddy Lam"][quote:6572935967="grassman"][quote:6572935967="Eddy Lam"][quote:6572935967="c&e"]我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!

其實仲有冇鄰居未買? 不如夾埋一次過買 唔知會唔會折得多d呢?[/quote]
我都未買 但我部係 HD ready 的舊電視機 係唔係咩頂盒都 ok?[/quote]
如果你個電視有色叉線輸入都可以。

[quote:5a326c12b8="Jeffrey & Shirley"][quote:5a326c12b8="diedsee"][quote:5a326c12b8="Eddy Lam"][quote:5a326c12b8="grassman"][quote:5a326c12b8="Eddy Lam"][quote:5a326c12b8="c&e"]我3月尾搬來仲裝左有線前晚買左隻8仔返屋企搏一搏終於成功收到不過今朝再試只有3個台又話6-Jun正式開台0既!!!

我都未買 但我部係 HD ready 的舊電視機 係唔係咩頂盒都 ok?[/quote]
如果你個電視有色叉線輸入都可以。[/quote]

Video Composite 都 ok 啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:ab3ef39dd9="Billy"]
Video Composite 都 ok 啦.[/quote]
用 Video Composite 會吾會同以前差吾多呀?!
而且比錢 upgrade 左又用番 Analog,好似吾係好化算。
另外,應該都可以用 S-video 線輸入。