藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

二零零八年五月二日(星期五)晚上八時,藍澄灣會所舉行之業主大會 [複製鏈接]

一直以來呢度業主到無團結過,只有各自各自私嚕囌。

昨天我見到很多鄰居要點要點,ask for 多D facility,但以前已有的屋苑特色、賣點,就自願放棄。現在連唯一的泳池都話會滋擾我們高貴的住戶,我建議將RC降格為廉租屋管理,會所關掉,泳池只開星期六、日9:00~5:00,大家就可減一半管理費,幾高興呀,咁平管理費,RC樓價實大升突升,5、6千蚊呎都得呀! :zdevil:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

小弟都有去流會當然失望但最失望依然係林經理D長氣、問非所答及近乎語無倫次的講話真係.......
最最最最最最失望的又係佢D理財之道簡直難頂!! 有位網友問屋苑D花成兩年冇換過會唔會換下呢?
答覆大慨係:見D花佢成兩年都唔死就[節省]D錢..........
大佬呀依家成千萬儲備換花個一萬幾千都要[節省]不如轉換膠花or唔好種花啦!仲[節省]呀!

唉......睇怕儲一億都唔名會夠......朋友...慢慢[供會仔]啦.........
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:ed8eba7d72="Billy"]我覺得今次notice係最好一次.
只怪業主唔關心啦.... :cry:[/quote]
:em11:
:em09:

[quote:5f6d01c069="turbowing"]小弟都有去流會當然失望但最失望依然係林經理D長氣、問非所答及近乎語無倫次的講話真係......[/quote]
當晚都見到你單拖出席...

係呢...唔見你仔仔幅滑滑面豬相o既? :em04:

[quote:5614001259="milk"][quote:5614001259="turbowing"]小弟都有去流會當然失望但最失望依然係林經理D長氣、問非所答及近乎語無倫次的講話真係......[/quote]

係呢...唔見你仔仔幅滑滑面豬相o既? :em04:[/quote]

失敬!失敬!未介紹過,唔知邊個係你添!

[quote:0925609f0d="grassman"][quote:0925609f0d="milk"][quote:0925609f0d="turbowing"]小弟都有去流會當然失望但最失望依然係林經理D長氣、問非所答及近乎語無倫次的講話真係......[/quote]

係呢...唔見你仔仔幅滑滑面豬相o既? :em04:[/quote]

失敬!失敬!未介紹過,唔知邊個係你添![/quote]

我當晚唔係太C服未有打招呼SORRY SORRY!
張相大耐冇轉想改一改~ 呢張頂下先~
仲有我老婆在那個流行音樂會見到ROBERT仔仔佢話佢超超超超超超超超可愛!!  :em04:

草兄我知你係邊個就可以喇~  ops:
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:5a3beb2c16="turbowing"]張相大耐冇轉想改一改~ 呢張頂下先~
[/quote]

實不相瞞,唔係好like你的新頭像,歐聯決賽前都唔會鍾意! :HIT:

[quote:aefd0f40ee="grassman"][quote:aefd0f40ee="turbowing"]張相大耐冇轉想改一改~ 呢張頂下先~
[/quote]

實不相瞞,唔係好like你的新頭像,歐聯決賽前都唔會鍾意! :HIT:[/quote]

如有引起任何不安本人深表遺憾但本人仍會以這方式表達本人的意願見諒~

:  :  :

[quote:f7adf36f20="turbowing"]我當晚唔係太C服未有打招呼SORRY SORRY![/quote]
大家咁話~大家咁話~

[quote:f7adf36f20="turbowing"]張相大耐冇轉想改一改~ 呢張頂下先~
仲有我老婆在那個流行音樂會見到ROBERT仔仔佢話佢超超超超超超超超可愛!!  :em04: [/quote]
多謝呀~你仔仔一樣都非常之得得得得得得得得得得得意!
有次見到佢著住校服個得意樣,真係好想過去抱o下佢~~~ ops:

[quote:46ba57daa0="milk"][quote:46ba57daa0="turbowing"]我當晚唔係太C服未有打招呼SORRY SORRY![/quote]
大家咁話~大家咁話~

[quote:46ba57daa0="turbowing"]張相大耐冇轉想改一改~ 呢張頂下先~
仲有我老婆在那個流行音樂會見到ROBERT仔仔佢話佢超超超超超超超超可愛!!  :em04: [/quote]
多謝呀~你仔仔一樣都非常之得得得得得得得得得得得意!
有次見到佢著住校服個得意樣,真係好想過去抱o下佢~~~ ops:[/quote]

抱之餘亦歡迎你去打鑊佢~ :