藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

RC租金 [複製鏈接]

Re: RC租金

係呀係呀 好趣緻架 幾時輪到你姐... :mrgreen:

係咩係咩  :em09:

而家先發現你家bb 個樣好趣緻  [/quote]

Re: RC租金

[quote:3ea2374e6c="女"]係呀係呀 好趣緻架 幾時輪到你姐... :mrgreen:

[/quote]

又提起人地d 傷心事了. T^T

說過了呀  暫時我們 不打算生  h:

遲D 先諗下會唔會改變主意吧.
===

呢幾日忙住d家事....所以無上來!!
其係咁ge....係我家姐想租 佢地一家三口 兩個大人一個bb (7個月大)
不過佢地而家住緊ge居屋好難放出去
佢地又為左bb要快d搬返入青衣....佢地無乜錢 如果搵到屋都要比兩邊錢 極其量只可以比到7000頭左右!!!
佢地搵過美景0個邊 不過無乜租盤 其他0個d又貴...
如果chicken你有興趣同我姐姐見0下面 你pm我啦...

[quote:ef3b301b80="Tomato"]呢幾日忙住d家事....所以無上來!!
其係咁ge....係我家姐想租 佢地一家三口 兩個大人一個bb (7個月大)
佢地又為左bb要快d搬返入青衣....佢地無乜錢 如果搵到屋都要比兩邊錢 極其量只可以比到7000頭左右!!!
如果chicken你有興趣同我姐姐見0下面 你pm我啦...[/quote]
到時就越黎越熱鬧。

[quote:979eea8ee9="Jeffrey & Shirley"][quote:979eea8ee9="Tomato"]呢幾日忙住d家事....所以無上來!!
如果chicken你有興趣同我姐姐見0下面 你pm我啦...[/quote]
到時就越黎越熱鬧。 [/quote]

我都希望我家姐一家可以搬返青衣 到時我地全部屋企人都可以0向返埋一齊
大家真係要珍惜同家人相聚ge時光!!

[quote:ac700ec66b="Tomato"]呢幾日忙住d家事....所以無上來!!

呀~~~仲記得前幾個月妳同我講話妳家姐生左個囝囝,依家就已經七個月大喇,
時間過得真係快,人地個BB都大得特別快,我都想我個仔快o的七個月大啊~ ops:
:em09:

[quote:35e4ba1a7c="milk"][quote:35e4ba1a7c="Tomato"]呢幾日忙住d家事....所以無上來!!

呀~~~仲記得前幾個月妳同我講話妳家姐生左個囝囝,依家就已經七個月大喇,
時間過得真係快,人地個BB都大得特別快,我都想我個仔快o的七個月大啊~ ops:[/quote]

真係眨0下眼就七個月 之前買0個d衫仔褲仔都唔0岩著喇.....
你阿b都滿左月係咪?不過我呢排好忙呀 而且心情低落 無去睇0下你地兩母子..... :face13:

[quote:f157edda70="chicken"]我諗8000 左右掛
我想放租呀,你係咪有朋友想租呢

如果有人介紹,我願意平一點呀,但求安心,有個好租客,平d 都冇所謂[/quote]

我都係一名好租客黎嫁 !!
今日問左d agent 都係 around $8000?  我想1月尾租 不過短租你肯唔肯呀 最短可能半年. 你pm 我啦...
thx.

[quote:4aebd8b639="Tomato"]真係眨0下眼就七個月 之前買0個d衫仔褲仔都唔0岩著喇.....
你阿b都滿左月係咪?不過我呢排好忙呀 而且心情低落 無去睇0下你地兩母子..... :face13:[/quote]攪乜鬼心情低落 jack?我下星期要返工無咁多時間招呼人o架喇,
妳快o的過o黎睇o下Robert 仔啦,阿仔同我都會哄番妳開心o架,試o下啦!.............................優惠期內探訪,收費每分鐘十元,係您明智之選 :em11:
:em09:

[quote:4fde8068e3="milk"]

時間過得真係快,人地個BB都大得特別快,我都想我個仔快o的七個月大啊~ ops:[/quote]

我都有咁既感覺... ops:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]