藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: josyuen
打印 上一主題 下一主題

榙棚申請 [複製鏈接]

[quote:f7f5d4eae1="piglet"]一家四口

可唔可以pm埋我呢??
我個冷氣開始唔係好涼了~[/quote]

pm左比你啦。

呢個師傅今個夏天真肥仔 好似好多人都call佢做野。

我都係搵佢~~~
而家整好左...
星期六拆棚架~~

[quote:4b07d7a7e1="一家四口"][quote:4b07d7a7e1="piglet"]一家四口

可唔可以pm埋我呢??

pm左比你啦。

呢個師傅今個夏天真肥仔 好似好多人都call佢做野。[/quote]
可唔可以pm個電話比我呀?
我個廳部冷氣機滴水呀!

[quote:8b007b125c="一家四口"][quote:8b007b125c="piglet"]一家四口

可唔可以pm埋我呢??

pm左比你啦。

呢個師傅今個夏天真肥仔 好似好多人都call佢做野。[/quote]
我個廳部冷氣機滴水呀!

[quote:cbdd78bec0="一家四口"][quote:cbdd78bec0="piglet"]一家四口

可唔可以pm埋我呢??

pm左比你啦。

唔該哂呀~
可唔可以問下 大約要幾$$呢?

[quote:92ea7d29ca="abo&keung"][quote:92ea7d29ca="一家四口"][quote:92ea7d29ca="piglet"]一家四口

可唔可以pm埋我呢??

pm左比你啦。

我個廳部冷氣機滴水呀! [/quote]

PM左比你啦

一家四口

你地的冷氣機弄好了沒有請報告一下情況吧我仍在等好不好找白師傅呢

大致上已攪掂 只係師傅話比我用10日8日 如果冇問題至拆個棚 如冇意外 下星期初就可以拆架啦。

其實如果唔係之前遇大雨 又8號風球 一早已經攪好晒架啦。

PM左個價錢比你參考。

一家四口想問問使唔使OVER$10000呀??
你最後換左咩牌子?
師傅OK嗎?

[quote:0e7c66d7e2="Winnie the Pooh"]一家四口想問問使唔使OVER$10000呀??
你最後換左咩牌子?
師傅OK嗎?[/quote]

師傅仲未收錢 暫時埋單都過1萬 PM左條數比你參考
白師傅服務唔錯 直得推薦... :em11: