藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:386846c3ef="BearBear"][quote:386846c3ef="Raymond & Angel"]我都係係台灣影婚紗相架!!
我落機就去影第二日去間相第三日就可以羅晒d相跟手就返香港喇!!!
唔使好似其他咁冇得自己間相仲要等成個月先收到相重要自己比郵費喎!

我呢有42張相男女各6款做型及化妝.
包30"大油畫
一本18"大相薄
同一本3R相薄.
一幅簽名綢
42張相底.
仲有cd rom.(不過我因為時間太趕所以冇做到!)

埋單$4000港幣...(冇加過任何錢)...service仲very good 呀![/quote]

Raymond & Angel

請問兩位可否告知那間公司的contact呢?我都很想看看你們的靚靚婚紗相啊!

Thanks!![/quote]

我都想要contact please pm to us....thanks

好緊張呀! 聽日我地會去婚紗展呀!!!!
到時可能會決定0係邊樹影婚紗相呀! 好鬼緊張呀! :

哈哈...都未決定choose邊間.... ops:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:82cefbf832="Kiliyan"]好緊張呀! 聽日我地會去婚紗展呀!!!!

[/quote]

慢慢睇清楚先囉 因為真係有好多選擇.  我下個禮拜就去影相 所以我都有d緊張.  

[quote:a4ef56b74a="andy&phy"][quote:a4ef56b74a="Kiliyan"]好緊張呀! 聽日我地會去婚紗展呀!!!!

[/quote]

慢慢睇清楚先囉 因為真係有好多選擇.  我下個禮拜就去影相 所以我都有d緊張.  [/quote]

我已經join左現代經典喇! 好緊張呀!  :
嘩...你0係邊樹影呀?? 好開心呀!
係呢...幾時要還番本雜誌比你呀? Thanks nei~~~ :em21:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:b12cd64a78="Kiliyan"][quote:b12cd64a78="andy&phy"][quote:b12cd64a78="Kiliyan"]好緊張呀! 聽日我地會去婚紗展呀!!!!

[/quote]

慢慢睇清楚先囉 因為真係有好多選擇.  我下個禮拜就去影相 所以我都有d緊張.  [/quote]

我已經join左現代經典喇! 好緊張呀!  :
嘩...你0係邊樹影呀?? 好開心呀!
係呢...幾時要還番本雜誌比你呀? Thanks nei~~~ :em21:
[/quote]

我會去台灣青樺影 順便去玩o下.  
我呢幾日都應該會早番屋企 再call你啦 thanks!!!

青樺好有米喎 :mrgreen:
Everything will be OK tomorrow

[quote:d99bc05011="ye"]青樺好有米喎 :mrgreen:[/quote]

我o地係舊年年中book o架 o個陣時未有咁多間選擇 我o地又對影相唔係太熟識 有朋友影過ok 所以咪join o左囉.  之後先知道原來有咁多平d o既選擇 不過無法啦 都join o左.  唯有希望佢o地影得好d啦.

我有個朋友都影咗 好靚放心啦
Everything will be OK tomorrow

[quote:a4c5832af5="Raymond & Angel"]june & Fai

唔好意思呀...我仲未收到你個pm呀... :wink:
又或者你 send 個email比我呀.(angellam11@netvigator.com)[/quote]

麻煩你send 場埋比我呀 (我剛send 左個email 比你)

維也納你是否快做新娘呀??? :em12: