藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kobe1021
打印 上一主題 下一主題

Kobe為您解答裝修及設計問題 [複製鏈接]

Kobe

683呎 細房想做隔音 可以怎樣做??
另請報價 謝~
1. 細房隔音
2. 全屋隔音

683" 問價

如果要起磚牆批盪油漆約要幾錢 ops:

Kobe :
我想quote 下價 :

我個係683 呎單位

1) 細房想拆左佢 (兩幅牆) 再搬埋兩部冷氣機去第二個位
2) 拉多幾個電制位
3) 全屋油過晒 (都係批灰防潮油 ICI 咁上下果D)
4) 鋪地磚+天花地腳線
5) 大門走廊做鏡 + 假天花

大約價錢 麻煩PM reply 我啦! Thanks
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

[quote:ae3f938da7="june & Fai"]Hi Kobe

please help me to quote the following :

我單位是C室683尺,有以下問題想請教!!
please pm to me thanks
[/quote]Dear June & Fai : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝

[quote:09c7863bb3="kitty&Raymond"]Hi Kobi
We are 638 size owner we would like to have the price list for the following items.  Thanks a lot.
。[/quote]Dear Kitty & Ramond : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝

[quote:38a0450cfd="friday5"]可否給我報價?
?[/quote]Dear Friday: 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝   

[quote:ab98a8830f="piglet"]Kobe

683呎 細房想做隔音 可以怎樣做??
另請報價 謝~
1. 細房隔音
2. 全屋隔音[/quote]Hello Piglet : 我唔係好明您的意思,可否請您致電給我,以便了解。 :?:  :?:

Re: 683" 問價

[quote:93279df98e="小魚兒"]如果要起磚牆批盪油漆約要幾錢 ops:[/quote]Hello 小魚兒 :可請您告知閣下單位的面積   

我是683 呎的
全屋天花連牆身加油防潮油,再鏟牆批盪,油乳膠漆 (2 Colors ICI 包油) ,房門油手漆,大約$

[quote:343ada3759="我是誰"]我是683 呎的
全屋天花連牆身加油防潮油,再鏟牆批盪,油乳膠漆 (2 Colors ICI 包油) ,房門油手漆,大約$[/quote]Dear 我是誰: 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝