藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

[quote:8d7b023ffc="Billy"]
男友?????? :mrgreen:
你話你冇人要我以為............. :wink:
[/quote]

就係因為這件事 令到我多左一個男朋友 而少左一份高薪人工 !
:em04:  :em04:

[quote:4beace969a="OON"][quote:4beace969a="Billy"]
[/quote]

就係因為這件事 令到我多左一個男朋友 而少左一份高薪人工 !
:em04:  :em04:[/quote]

努力d發展,結埋婚,羅哂佢d錢做家用,呢份都係一份高薪職業! :em11:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:c6dc1ad604="grassman"]

努力d發展,結埋婚,羅哂佢d錢做家用,呢份都係一份高薪職業! :em11:[/quote]

草人唔好教壞人呀. :em16:

[quote:32bcbd4651="OON"][quote:32bcbd4651="Billy"]
[/quote]

嘩恭禧恭禧.   
期他RC單身男女都要努力呀.   

咁grassman你係晤係比曬D錢你老婆呢 ?
JANICE :em11:

[quote:f7a6bec261="grassman"]
努力d發展,結埋婚,羅哂佢d錢做家用,呢份都係一份高薪職業! :em11:[/quote]

我無諗到咁長遠 話曬都係剛剛開始之馬… :!:  :!:

[quote:f16c82a741="Billy"][quote:f16c82a741="grassman"]

草人唔好教壞人呀. :em16:[/quote]

好事壞事,要睇立腳點係邊:
女方既,有錢洗,好事!
幫到老公理財,好幸福,好事!

男方既,唔駛煩,好事!
身唔會痕,好事!
有成功感,好事!

總結共有 :em11:  :em11:  :em11:  :em11:  :em11:

(p.s. 唔好問我做唔做得到,我唔係一個成功人仕! :mrgreen: )

[quote:bee0adcda3="grassman"]

女方既,有錢洗,好事!

男方既,唔駛煩,好事!
身唔會痕,好事!
有成功感,好事!

總結共有 :em11:  :em11:  :em11:  :em11:  :em11:

(p.s. 唔好問我做唔做得到,我唔係一個成功人仕! :mrgreen: )[/quote]

如果係咁.
我都唔希望做成功人仕喇... :wink:

[quote:771d6e5986="Billy"][quote:771d6e5986="grassman"]

女方既,有錢洗,好事!

男方既,唔駛煩,好事!
身唔會痕,好事!
有成功感,好事!

(p.s. 唔好問我做唔做得到,我唔係一個成功人仕! :mrgreen: )[/quote]

如果係咁.
我都唔希望做成功人仕喇... :wink:[/quote]

我估你都係身痕嫁喇! :em17:

[quote:6a04e3ab83="Billy"][quote:6a04e3ab83="OON"][quote:6a04e3ab83="Billy"]
[/quote]

嘩恭禧恭禧.   
期他RC單身男女都要努力呀.   [/quote]

曾經有個識睇風水朋友 都話RC風水幾好喎 !
佢同我講話我姻緣就到 當時我都無為意! 因為我一直緊張份工多過其它野點知住了兩個月就… :mrgreen:  :mrgreen: