藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

收到幾多樓呀? [複製鏈接]

[quote:f49376cb32="Ho & Serene"][quote:f49376cb32="27a"][quote:f49376cb32="Ho & Serene"]27a 你地收信未呀?[/quote]

我哋今日都收到嗱! 約咗星期四去簽,諗住星期六去收樓呀! :em19:[/quote]

恭喜晒兩位. :em19:  :em19:[/quote]

恭喜恭喜,喜恭大家 :em19: 終於到我地d 低層人收樓啦
我都諗住今個星期六收樓呀...

嘩.....有冇搞錯呀我和你同層數點解慢你4日咁多架? :?:

[quote:26cef34b55="daniel_Q"]:evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :evil:  :twisted:  :shock:  :shock:  

你地咪flat a架?
今日上B&M 見到........[/quote]

我地係g單位呀  a單位係VIC & CORA架....係喎咁你係咩單位呀?
我地19號已經收咗樓喇....到時見啦!

[quote:a71b61213a="Raymond & Angel"][quote:a71b61213a="daniel_Q"]  

你地咪flat a架?
今日上B&M 見到........[/quote]

我地係g單位呀  a單位係VIC & CORA架....係喎咁你係咩單位呀?
我地19號已經收咗樓喇....到時見啦![/quote]

G   <  H    >  A
U   <  ME >  V&C
又識多一個.......呵  
:D :D :D

yeah~yeah~我地都收到電話通知上律師樓簽約...哈哈..yeah~好開心呀~
下午茶我o既

好開心呀 :em04: 終於都收樓啦.
間屋比我想像中都算好. :em05:

[quote:c86fe1bc0e="一言"]yeah~yeah~我地都收到電話通知上律師樓簽約...哈哈..yeah~好開心呀~
下午茶我o既 [/quote]
多謝~~~~~~~~~~~~~

[quote:9e5d9a8c30="Ho & Serene"]我都收到電話啦29/4上去辦手續比錢30/4取匙需然要比咁多錢但係都好鬼死開心呀 真係唔知點解? :?:[/quote]

我都係29/4去b&m 30/4 取匙 1/5 搵詹生驗樓
唔知有無機會見面

Mr & Mrs Fire

你係咪tower 3低層h室呀

我同事買了五座1X樓 "B"室..佢問我望晤望到酒店個條走廊 ??