藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

廚房抽氣扇有聲 [複製鏈接]

[quote:60a2e30f8e="OON"]請問知晤知道廚櫃下面係晤係有空位 ? 因為發現有個空位 晤知道是否可以藏 XXXX 呢 ?[/quote]

係呀 我話可以藏 XXXX 咪就係呢度o羅....
你未check?
===

未CHECK 媽咪尋晚話有可能躲藏在下面 包食物佢地拖到個洞口位就入晤到 !
JESSICA 幫我諗諗計點拆 ????

<好想快D搬返黎RC !  :em08:  :em08: >
JANICE :em11:

廚櫃門前個塊銀色圍板係可以拆開o既 不過就唔知可唔可以見到你所指o既洞.

拆板方法好簡單 只要你用力向後拉就得. 因為我見豐澤個師傅就係咁樣拆開個板後 拉部洗衣機出o黎修理. 當然o係你拆板之前要考慮清楚先 因為有機會會整花d地磚......我就係整完部洗衣機後 有地磚花o左 幾唔開心呀 :em01:
G :em21: P

因為有機會會整花d地磚......我就係整完部洗衣機後 有地磚花o左 幾唔開心呀

晤該晒 ! 地磚花依家對我黎講已經晤重要了 !

[quote:77419a0086="OON"]未CHECK 媽咪尋晚話有可能躲藏在下面 包食物佢地拖到個洞口位就入晤到 !
JESSICA 幫我諗諗計點拆 ????

<好想快D搬返黎RC !  :em08:  :em08: >[/quote]

我求其踼兩下就luck 落黎啦喎.... 你不如試下.
===

我求其踼兩下就luck 落黎啦喎.... 你不如試下.[/quote]

早知我就叫個師傅踢兩腳下試o左先啦 :em01:
G :em21: P

[quote:15673e8530="Jess&Burns"]
我求其踼兩下就luck 落黎啦喎.... 你不如試下.[/quote]

你所指係邊到啊 ! 詳細小小 ! 我話比媽咪聽 !  8)

就係櫃底那塊銀色的板之ma.

我成日煮野食 唔小心踢到....整到我鬼咁痛..
===

係晤係洗衣機同洗手盆下面個塊 ? 真係一踢就趺落黎嗎 ?
你估搵管理處幫手得晤得呢 ?

[quote:880ae8536e="OON"]係晤係洗衣機同洗手盆下面個塊 ? 真係一踢就趺落黎嗎 ?
你估搵管理處幫手得晤得呢 ?[/quote]

無錯呀~
都唔知係咪我家的比較化學. 可以踢兩下就跌....致於管理處會唔會幫我呢..........
我估如果佢好心都會幫你手既..
===