藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

收到幾多樓呀? [複製鏈接]

[quote:7a291369e7="Raymond & Angel"][quote:7a291369e7="daniel_Q"][quote:7a291369e7="Raymond & Angel"][quote:7a291369e7="dracula"][quote:7a291369e7="daniel_Q"][quote:7a291369e7="Raymond & Angel"][quote:7a291369e7="daniel_Q"]:evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :evil:  :twisted:  :shock:  :shock:  
我係26/f 都冇信又冇電話..........
唔該t1的鄰居俾B&M的電話及聯絡人我.............. 一定要追殺佢  :em13:[/quote]
hi daniel_q
我諗我地真係鄰居喇 ......我地19號上B&M呀你可以打以下電話問下佢地呀....
TEL:28462397(溫生)
TEL:28461954(張小姐)[/quote]

Hi Hi ~~~~
終於搵到個隔離屋啦 ! :em19: 好開心
我約左19號下午 2.30pm 唔該晒 :em09:[/quote]

咁o岩??? 同一時間喎~~ [/quote]

真係"橋"喇 :em17: ...不過我朝早10:00就去B&M呀我諗見你地唔到喇 :em06:[/quote]

你地諗住幾時去攞key ? 20 ?[/quote]

我地想try下19號下午睇下可唔可以攞到key呀因為我地只請左19號假如果唔得就要等到星期六先攞key 喇  :wink:
好開心大家收好樓後就會成日見架喇 :em19:[/quote]

你地咪flat a架?
今日上B&M 見到........
:D :D :D

好開心....我今日收到電話
我係低層的......27/4上B&M 28/4可以去睇啦.....
KS

我今日 2:30簽 簽完即刻仆去收樓  
見過鬼就唔怕黑啦~

乜唔係要簽完第二日先收得咩?

我都收到電話啦29/4上去辦手續比錢30/4取匙需然要比咁多錢但係都好鬼死開心呀 真係唔知點解? :?:

[quote:799e48b6ab="Ho & Serene"]我都收到電話啦29/4上去辦手續比錢30/4取匙需然要比咁多錢但係都好鬼死開心呀 真係唔知點解? :?:[/quote]

恭喜!恭喜!恭喜你哋開心到跳起! :em17:  :em17:  :em17:

[quote:dfb00fd21f="Simon&Michelle"]乜唔係要簽完第二日先收得咩?[/quote]

我o係 b&m 打電話去收樓處問 佢話 4:30 ok 咁 3:30 簽完竟即刻走去 rc 收樓 lor~
見過鬼就唔怕黑啦~

27a 你地收信未呀?

[quote:1f0e2a0b50="Ho & Serene"]27a 你地收信未呀?[/quote]

我哋今日都收到嗱! 約咗星期四去簽,諗住星期六去收樓呀! :em19:

[quote:a159e9d480="27a"][quote:a159e9d480="Ho & Serene"]27a 你地收信未呀?[/quote]

我哋今日都收到嗱! 約咗星期四去簽,諗住星期六去收樓呀! :em19:[/quote]

恭喜晒兩位. :em19:  :em19: