藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

廚房抽氣扇有聲 [複製鏈接]

仲有我放左臭丸係廚櫃下面

老鼠什麼都食.......我念它也食 :em07:  :em07:

佢地連"翻簡"都食...曾經媽咪聽媽咪講的 !
JANICE :em11:

[quote:05b7ec35db="OON"]佢地連"翻簡"都食...曾經媽咪聽媽咪講的 ![/quote]

其實d老鼠唔係咩都食,而係咩都咬! 老鼠d牙會不停生長,所以老鼠會借咬野去磨牙,以免牙太長及保持鋒利!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

晤怪得 ! 我鋪係廚櫃塊膠地毯都咬喇 ! 仲以為佢地無野食...

有人話有樣野叫超聲波機.'
可發出超聲波機將老鼠趕走.
咁咪唔使搵得咁辛苦囉.
不過唔知真唔真同work唔work.

It's work. It's a little bit expensive but if you have "those little tenant" it may be one of the way to get them out of your home.

[quote:782c02fd7d="Billy"]有人話有樣野叫超聲波機.'
咁咪唔使搵得咁辛苦囉.
不過唔知真唔真同work唔work.[/quote]

HOW MUCH ?  :!:

[quote:28c9a54de0="OON"][quote:28c9a54de0="Billy"]有人話有樣野叫超聲波機.'
咁咪唔使搵得咁辛苦囉.
不過唔知真唔真同work唔work.[/quote]

HOW MUCH ?  :!:[/quote]

唔知呀我都係聽人講咋.....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

HOW MUCH ?

I'm not quite sure it's around $400 - $450 Dept store will have e.g Jusco or Manning.

開始就有o左嚇作用..耐左佢地適應左就無用了 !
仲要價錢要去到成仟元先有用 !

請問知晤知道廚櫃下面係晤係有空位 ? 因為發現有個空位 晤知道是否可以藏 XXXX 呢 ?