藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

:? 仲諗住加多個o添....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:0545d99694="dracula"]:? 仲諗住加多個o添....[/quote]

我個名額可以讓俾你
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:a20392f298="leemoksau"][quote:a20392f298="dracula"]:? 仲諗住加多個o添....[/quote]

我個名額可以讓俾你[/quote]

妳同佢喬住手咁黎咪得o羅! :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:8fbe7ae8a1="leemoksau"][quote:8fbe7ae8a1="dracula"]:? 仲諗住加多個o添....[/quote]

獨白:[只要你幸福,犧牲我都無所謂!]
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:070797bf32="grassman"][quote:070797bf32="leemoksau"][quote:070797bf32="dracula"]:? 仲諗住加多個o添....[/quote]

獨白:[只要你幸福,犧牲我都無所謂!][/quote]

對方既獨白:「妳真係為左我咁大犧牲 :face13: ...我會...我會........................喂,大姐呀,係就快d啦,仲o係度o牙住個位。 :x 」

[quote:25e3af1b29="grassman"]

獨白:[只要你幸福,犧牲我都無所謂!][/quote]

幸福? :shock:  犧牲?? :em03:  一個名額啫 至於嗎? :nowords:
我凡夫俗子冇咁高修為 只係果日要入元朗驚趕唔切返黎喳.

[quote:03c112da01="Robert"]

對方既獨白:「妳真係為左我咁大犧牲 :face13: ...我會...我會........................喂,大姐呀,係就快d啦,仲o係度o牙住個位。 :x 」[/quote]

導演導演未訓醒呀? 哩D對白唔係我o既 :sweat:

[quote:4b53a6ae05="leemoksau"][quote:4b53a6ae05="Robert"]

對方既獨白:「妳真係為左我咁大犧牲 :face13: ...我會...我會........................喂,大姐呀,係就快d啦,仲o係度o牙住個位。 :x 」[/quote]

導演導演未訓醒呀? 哩D對白唔係我o既 :sweat:[/quote]

我唔係話妳講 lee 句喎! :em09: 妳既對白係由阿草演繹 o既,至於我演繹邊個就呼之欲出啦! :

既然德高望重o既導演都話我牙住個位囉 咁我唯有黯然退出了 :cry:

唔該預我地兩個呀
但係我想問點樣比錢呀??