藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

廚房抽氣扇有聲 [複製鏈接]

[quote:f146ba787d="Billy"]
抽油煙機應該有條喉抽D油煙出窗外o既.
重有就係抽氣扇...[/quote]

係o姐 ! 點落到黎 ? 有o野罩住喎 !
記低佢先 !
JANICE :em11:

[quote:5b3e1364a8="OON"][quote:5b3e1364a8="Billy"]
抽油煙機應該有條喉抽D油煙出窗外o既.
重有就係抽氣扇...[/quote]

係o姐 ! 點落到黎 ? 有o野罩住喎 !
記低佢先 ![/quote]

伯爵話尺長o既老鼠一寸位督夠過.
小心d好d.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Poon

記住 查埋 風雪櫃後面 " 摩達 " 發熱 > 可能躲藏取暖

宅是 怕冷的

以前我屋企個洗衣機後面就係老鼠o既藏身之地
洗衣機入面(o係底部入去入面)好鬼多空位俾佢地訓教食野開party架..
果時搬開個洗衣機...幾鬼多老鼠屎.....
佢地真係一寸位都可以過...
果時同老豆捉佢地點知俾佢地o係房門門隙走左入房然後o係窗口俾佢地走鬼咗....

[quote:a879aa4884="Ricky & Carol"]以前我屋企個洗衣機後面就係老鼠o既藏身之地
洗衣機入面(o係底部入去入面)好鬼多空位俾佢地訓教食野開party架..
果時搬開個洗衣機...幾鬼多老鼠屎.....
佢地真係一寸位都可以過...
果時同老豆捉佢地點知俾佢地o係房門門隙走左入房然後o係窗口俾佢地走鬼咗....[/quote]

嘩 ! 好恐慌啊 !  :em07:  :em07:

驚d老鼠死係家中 所以我日日都噴殺蟲劑 ! 可以嚇走佢地 晤使死係家中有異味 !
晤知行晤行得通 ?

[quote:bd4e691224="CHEUNG"]驚d老鼠死係家中 所以我日日都噴殺蟲劑 ! 可以嚇走佢地 晤使死係家中有異味 !
晤知行晤行得通 ?[/quote]

恐怕趕走老鼠 o既同時
您都會... ...  :em18:

不失為一個好方法喎 !
JANICE :em11:

我出門口先嘖的 ! 仲有我放左臭丸係廚櫃下面 ! 晤知行晤行得通 ?

有人話有樣野叫超聲波機.'
可發出超聲波機將老鼠趕走.
咁咪唔使搵得咁辛苦囉.
不過唔知真唔真同work唔work.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]