藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

3月份場紙 [複製鏈接]

[quote:f40430a4a5="Eddy Lam"]如果唔係太大雨 照去...大家點睇?[/quote]
好呀,冇問題,不過落雨真係冇甘好玩。

[quote:fcb23f69c6="FD"][quote:fcb23f69c6="Eddy Lam"]如果唔係太大雨 照去...大家點睇?[/quote]
好呀,冇問題,不過落雨真係冇甘好玩。[/quote]

係lu 難得今次咁多人...
Rambler Crest Soccer Club

打波先o黎落雨.... :face13:
見過鬼就唔怕黑啦~

風雨不改啦

[quote:af59e633ec="FD"][quote:af59e633ec="Eddy Lam"]如果唔係太大雨 照去...大家點睇?[/quote]
好呀,冇問題,不過落雨真係冇甘好玩。[/quote]

又唔係未試過踢雨戰冇所謂啦...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

各位 今晚1號場呀  7-10

好! 一於奉陪到底 今晚見!

P.S.: 我會帶波~ 另外對手著藍色 咁我地著橙色啦~

[quote:4fbe222020="Eddy Lam"]好! 一於奉陪到底 今晚見!

P.S.: 我會帶波~ 另外對手著藍色 咁我地著橙色啦~[/quote]

好!(但我會帶定阿根廷去)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

oh!! 我突然有要事 今晚黎唔到呀. 我會將場紙交俾草人. 大家玩得開心d. ^^

C.25-3-2006(六)6-10  林仕得 對手: Chee's 兒甥
** 比賽時間7-10 **

1. Grassman
2. Chee
3. Billy
4. Eddy
5. Keane
6. Keane friend
7. Dracula
8. Dracula's friend
9. Stephen
10. Dennis
11. Vincent (要25/3/06 3:00pm再昨實。)

NG: 肥度 Epson

對手: 藍衫
RC  : 橙衫