藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

決定 [複製鏈接]

[quote:b4d411720b="Tomato"][quote:b4d411720b="Robert"][quote:b4d411720b="Tomato"]其實一直都係咁諗 不過唔知點解講0下講0下 變左生bb同寵物ge決擇...哈哈~~
呢個寵物樂園終於有返d熱鬧....哈哈~~ :yeah:[/quote]
妳話亞肥仔對妳幾好,幫妳搵左個咁好話題,近排真係少見有成接近一百個回覆! :[/quote]

我真係好感動 :face13: ......哈哈 :zdevil:
多謝晒各位ge討論....... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]
咁幾時請我地食飯姐! :em12:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:5d87e19996="Robert"][quote:5d87e19996="Tomato"]其實一直都係咁諗 不過唔知點解講0下講0下 變左生bb同寵物ge決擇...哈哈~~
呢個寵物樂園終於有返d熱鬧....哈哈~~ :yeah:[/quote]
妳話亞肥仔對妳幾好,幫妳搵左個咁好話題,近排真係少見有成接近一百個回覆! :[/quote]
係咪想我你講落去呀! :nowords:

[quote:848d611f5c="Tomato"][quote:848d611f5c="Robert"][quote:848d611f5c="Tomato"]其實一直都係咁諗 不過唔知點解講0下講0下 變左生bb同寵物ge決擇...哈哈~~

我真係好感動 :face13: ......哈哈 :zdevil:
多謝晒各位ge討論....... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

不過個討論其實無結果.  :mrgreen:
===

[quote:47e4254ed0="Jess&Burns"][quote:47e4254ed0="hales"][quote:47e4254ed0="Billy"][quote:47e4254ed0="hales"]
咁呢樣睇你自己點處理喇
當你有兩個小朋友的話同樣問題亦會發生係你身上囉...[/quote]

除非係孖貽架姐.
如果唔係大既都要就?個細架啦.
細佬/細妹黎加麻.[/quote]

你講下好喇~
我大細佬細個果時都唔鍾意細細佬啦~兩個一年都冇一百句對話=.=[/quote]

話時話 我細個果時都唔鐘意我阿妹. 覺得佢要同我分媽咪.

而家大個左. 就覺得有個妹分擔下都幾好 . :mrgreen:[/quote]
我就覺得我做大哥既壓力好大姐,又要o錫佢地,又要管佢地,唔知妳覺唔覺呢? :dead:

[quote:eb3a84dbd8="Jess&Burns"]

不過個討論其實無結果.  :mrgreen:[/quote]

每個人觀點同立場都唔同.
無結果都係好正常.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:73a074a2f3="Billy"][quote:73a074a2f3="Jess&Burns"]

不過個討論其實無結果.  :mrgreen:[/quote]

無結果都係好正常.[/quote]
你又話哩排公司好忙,點解成日 on-line 呀? :x

[quote:2f13752b7d="Jeffrey & Shirley"]我相信只會有人講:
養一個小朋友好辛苦,吾會講養小動物辛苦呱!
[/quote]

養細老更係辛苦過養動物多好多啦!!

動物 又唔使教佢學寫字 又唔使教佢道德觀 又唔使帶佢週遊列國見識 又唔使比佢返學 又唔驚佢第時學壞 又唔使好多錢 又唔驚佢識壞人 又唔使驚佢玩online game 令到成績唔好  又唔使同佢選學校 又唔使買靚衫比佢.....太多太多唔同!

動物要既野簡單好多! 比飽飯佢食 得閒同佢玩下 有病唔好唔理佢 間屋要安全d  唔好等佢做飛天貓.... 跟住都諗唔到重可以點. :mrgreen:
===

[quote:120ef3a59c="Billy"][quote:120ef3a59c="Jess&Burns"]

其實大家都認同左一樣野......有無小動物都好

小朋友都係非常重要的。 :wink:

[quote:5e0d523d9b="Billy"][quote:5e0d523d9b="Jess&Burns"]

大家齋吹水,緊係無結果喇,Hales、Jess、Tomato、Diesee,每人生一個,讓問題有個定論。我保證,之後你們就是權威,無人夠你講! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:43f1bfb1f2="grassman"][quote:43f1bfb1f2="Billy"][quote:43f1bfb1f2="Jess&Burns"]

大家齋吹水,緊係無結果喇,Hales、Jess、Tomato、Diesee,每人生一個,讓問題有個定論。我保證,之後你們就是權威,無人夠你講! :mrgreen:[/quote]

我都覺得係~ 不過我唔生住了~
不過教得好定教得唔好 唔係一兩年可以睇到喎~
===