藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

三週年版聚 [複製鏈接]

[quote:a1e5dc3727="bikbark"]o係酒店食buffet有個好處就係食飽咩都唔駛理
大家又唔駛整o野食
不過依家仲有成12個先到50位
我諗要快d叫多d人o黎玩啦[/quote]

係嗯!我都係因為懶叫老婆整o野食,所以試 o下炸! ops:

係喎!你地對 buffet menu 有咩意見快 D 講啦,今個禮拜尾要 Confirm 咖啦!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:ff13307ffe="Robert"]場地係盛逸酒店,上面既餐單係以最少五十人計算,宜家傾緊免加一,應該冇問題,聽日下午可以 confirm ,即係話每人港幣九十元正;上年 o係會所攪每人夾七十幾蚊倒啦!至於小朋友既計法就比較彈性,如大過十歲或比較高大的話要計一位,其他 o個 D 要到時同個經理傾(彈性處理 :em12: )。

宜家請大家俾意見,究竟大家鍾意 o係會所定係酒店? :detective
因為我地未足夠五十人咖![/quote]

:zdevil: 如果多廿蚊多魚生 壽司 生蠔... 就very good 啦...

唔知有冇台玩遊戲呢? :em18:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:5bed6c2a75="wychan"] :zdevil: 如果多廿蚊多魚生 壽司 生蠔... 就very good 啦...[/quote] :sweat: 陳企鵝,你俾人打暈左呀?

[quote:5bed6c2a75="wychan"]唔知有冇台玩遊戲呢? :em18:[/quote]嘩~你開到口,無都變到有啦!
咁今年o既遊戲活動就麻煩晒你喇~ :mrgreen:
企鵝萬歲~企鵝萬歲~企鵝萬歲~企鵝萬歲~企鵝萬歲~ :zdevil:
:em09:

我睇呀陳企鵝應該系近來新工工作壓力大 做到short咗 8)
陰公囉 甘後生就..... :em18:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:3a5636d99d="atrick & Cherry"]我睇呀陳企鵝應該系近來新工工作壓力大 做到short咗 8)
陰公囉 甘後生就..... :em18:[/quote]

Connie 陰公D :face13:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:9c4d18e080="Robert"]係嗯!我都係因為懶叫老婆整o野食,所以試 o下炸! ops:

係喎!你地對 buffet menu 有咩意見快 D 講啦,今個禮拜尾要 Confirm 咖啦! [/quote]

冇所謂. 雖然酒店食物品種少 味道亦都一般 但胜在環境好 又唔使煩叫乜嘢食 又唔使煩唔夠食或者食唔哂.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:392f032eea="Robert"]Dinner Buffet Menu

Appetizer
Mixed Vegetable Salad
Caesar Salad
Cold Cut
Sweet Corn and Ham Salad
German Potato Salad
Smoked Salmon
Egg Salad
Thai Chicken feet
Soba (Japanese Style)
Cherry Tomato
Tuna Rolls
Mix Sausage Salad

Hot dish
Deep Fried Sole Fillet with Tartar sauce
Yeung Chow Fire Rice
Gratinated Potato
Sirloin Steak with Black pepper sauce
Mix Vegetable
Chicken Steak with Teriyaki sauce
Sweet and Sour Pork
Ox-Tail with Red Wine Sauce

Dessert
Fruit Platter
Cocount Pudding
Cheese Cake
Mixed Buffer Cake
Chocolate Cake
Sweet Soup
Cream Puff

$90 per Person    +10% Service Charged
From 19:00 to 22:00 on 06 AUG 2006
[/quote]

繁體中文版:

晚餐自助餐菜單
開胃菜被混合的菜沙拉
Caesar 沙拉
冷盤甜玉米和火腿沙拉
德國土豆沙拉熏製的三文魚蛋沙拉
泰國雞腳Soba (日本式)
蕃茄金槍魚勞易斯勞萊斯混合香腸沙拉

熱的盤
油炸了單一內圓角用調味汁
Yeung 食物火米
Gratinated 土豆
牛腩牛排用黑胡椒調味汁
混合菜雞牛排用Teriyaki 調味汁
甜和酸豬肉牛尾用紅葡萄酒調味汁

點心
果子盛肉盤
Cocount 布丁
乳酪蛋糕混合了緩衝蛋糕巧克力蛋糕
甜湯奶油
色吹
$90 每人+10% 服務充電從19:00 到22:00 在2006 年8月06 日

:em04:
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

去年我已贊成到樓下酒店聚餐
不需場租,不需預食物,食物又夠熱多選擇,仲有waiter招待! 好方便!

我個仔4月時開生日會都係在盛逸酒店食 LUNCH BUFFET,29位大小朋友,埋單不用$2000,勁抵!

預我一家,2大+1小+1個B (3歲以下是免費,並會RESERVE 1個BB椅座位的!)
Janice & Philip

buffet OK ar
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

23) J&   2大1小1個B

50位以上計唔計BB位?

38大5細2個BB + 2大1細1個BB = 49位了
Janice & Philip