藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隊隊衣討論 [複製鏈接]

好 一於咁話啦 星期日晚再商討

[quote:7ce1b8c3e7="leemoksau"]咁你示范吓先. 你做到我都做到.[/quote]女俠,恕在下未能做到示範"飛撲football"這高招~ :!:

比武就無任歡迎 :em12:
他朝妳我有緣的話,就華山再見吧,告辭 :em02:

(喂呀,"飛撲football"呢家野就梗係留番俾o的猛男去做o架啦 :mrgreen: )

[quote:6d6c956495="Billy"]EDDY 真係飛撲架....[/quote]
咪好痛?!因為你地講過話唔係草地.....而係硬地 :em03:

[quote:3afb2c173f="Eddy Lam"]Grassman 件1號一人著半場得唔得先? 咁我著上半場la... :mrgreen:
[/quote]

NO!太襯你了! :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

中場報告 (Revised at 12/3):
目前d feedback 黎睇,有回覆既都對買隊衫OK! (除莫愁正考慮買唔買露臍球迷波衫 ) 只有橙色、粉紅色有人BEND左。

喜好Number:
0: Bear
2: 榮仔、Grassman
6: Dracula
7: FD
8/18: chee
9/1: Eddy
11/18 : Alankle
22: Johnny John

p.s. 大問題:[無龍門!]

未發言既有Raymond、diedsee、正在場邊熱身但未加入RC友。

==============================================
RC 波友: Raymond Grassman FD Dracula Stephen Eddy Ryanli 榮仔
肥度 Chee John Keane Bear fishandling. Johnny Lung alanklediedsee[BF] KuiJohn Eric

Grassman:
If Eddy want 18
then I choose no. 11.
OK?
[```]

[quote:5fdf00ca6c="alankle"]Grassman:
If Eddy want 18
then I choose no. 11.
OK?[/quote]

唔係呀!Eddy 冇話要18。 係Chee要,不過佢都有兩個選擇,8或18。

[quote:d4daf4c12c="R & M"][quote:d4daf4c12c="Billy"]EDDY 真係飛撲架....[/quote]
咪好痛?!因為你地講過話唔係草地.....而係硬地 :em03:[/quote]

佢地誇張o左o者...
Rambler Crest Soccer Club

NO!太襯你了! :em17:[/quote]

:em18:
Rambler Crest Soccer Club

見大家原來選number選得咁開心 我又選埋一份啦!
我要我最like既 8 或 11 號啦....

咦.. 啱啱發現好似都有人選左喎...hm...先寫住先啦