藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8676|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

小禮物 [複製鏈接]

大家當年回咩小禮物 ga??
我諗到頭都大埋 唔想要食物 又想要實用小小 更加唔想人地收完之後拋棄份小禮物...  ops:

係呢 唔知大家仲有冇利是封淨呢... ops:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

Re: 小禮物

[quote:5167203354="diedsee"]大家當年回咩小禮物 ga??
我諗到頭都大埋 唔想要食物 又想要實用小小 更加唔想人地收完之後拋棄份小禮物...  ops:

係呢 唔知大家仲有冇利是封淨呢... ops:[/quote]

就係因為你諗到果d問題所以我冇攪小禮物.

利是封我重有少少喎你係咪要呀.
pm我我放入你信箱.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:0e7df562fd="Billy"][quote:0e7df562fd="diedsee"]大家當年回咩小禮物 ga??

係呢 唔知大家仲有冇利是封淨呢... ops:[/quote]

pm我我放入你信箱.[/quote]
要呀~ pm左
冇攪小禮物 咁有冇代替品??

[quote:171501bdcc="diedsee"][quote:171501bdcc="Billy"][quote:171501bdcc="diedsee"]大家當年回咩小禮物 ga??

pm我我放入你信箱.[/quote]
要呀~ pm左
冇攪小禮物 咁有冇代替品??[/quote]

利是當回左禮架喇....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我都無整小禮物 因為自己去飲都唔會拎走 除非真係即場食得o既o野會食o左佢......
例如刻o左對新人名o既相架 放自己幅相但有人o地個名 怪怪地咁......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我就整左刻有姓名和日期的小陶瓷,每個要成$20,現在自己還剩低一大袋。 :dead:

以後,我兩個親戚結婚,都是送玻璃天鵝仔,我覺得幾抵,$4連盒,盒面上有新人名字和日期,還有十二種不同款式造型... :wink:

都是在金都買的 :idea:

[quote:a89c5443c7="bikbark"]我都無整小禮物 因為自己去飲都唔會拎走 除非真係即場食得o既o野會食o左佢......
例如刻o左對新人名o既相架 放自己幅相但有人o地個名 怪怪地咁......[/quote]
我都係咁諗 但家下人人都整 唔整好似咩咁...

[quote:57b33ba63b="sunday"]我就整左刻有姓名和日期的小陶瓷,每個要成$20,現在自己還剩低一大袋。 :dead:

以後,我兩個親戚結婚,都是送玻璃天鵝仔,我覺得幾抵,$4連盒,盒面上有新人名字和日期,還有十二種不同款式造型... :wink:

都是在金都買的 :idea:[/quote]
行左金都 好似唔特別

[quote:955fc60707="diedsee"][quote:955fc60707="bikbark"]我都無整小禮物 因為自己去飲都唔會拎走 除非真係即場食得o既o野會食o左佢......
例如刻o左對新人名o既相架 放自己幅相但有人o地個名 怪怪地咁......[/quote]
我都係咁諗 但家下人人都整 唔整好似咩咁...[/quote]

咁你其實係想送定點?
===

不如送12生肖既公仔?  或者係星座既公仔..又或者可以儲一套既公仔.

通常要既 就會想要晒一套
唔要既 就會比d 想要晒一套既人..
咁咪大家都好.
===