藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10598|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

換恆倡櫃射燈個 switch [複製鏈接]

有日有個朋友手痕 玩個射燈制 點知整壞左粒 switch  :em06:

我試過 好難拆個  switch 出來換
有無人試過  or 知點拆 ?

雖然拆個射燈出來後 有個位可以放手入去
但都係唔知點拆左手面粒switch 落黎換   :cry:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今晚十點至十二點我得閑,到時 call 我一齊研究嗯!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:c6990bb66b="Robert"]今晚十點至十二點我得閑,到時 call 我一齊研究嗯![/quote]

好 再次麻煩哂你喇 Robert  

廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:
:em09:

我有度廚房門壞o左,要搵人幫手,請問有冇人有空,我係o係2座的! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:75f1216f42="milk"]廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:[/quote]

生日前攪掂佢,O.K.! 8)

[quote:195ed33ab9="grassman"]我有度廚房門壞o左,要搵人幫手,請問有冇人有空,我係o係2座的! :mrgreen:[/quote]

關你乜事呀! :x 係咪想打呀! :twisted:

[quote:2f03d085cc="Robert"][quote:2f03d085cc="milk"]廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:[/quote]

生日前攪掂佢,O.K.! 8)[/quote]

但冇話邊年生日喎.
可能係下年生日後年生日or再下年生日都未定....  :em18:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:58efa50650="Billy"]

但冇話邊年生日喎.
可能係下年生日後年生日or再下年生日都未定....  :em18:[/quote]

弊!俾你踢爆 o左潻! :

[quote:16ba3732b6="milk"]廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:[/quote]
各位兄弟,我地都係時候報恩喇!