藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4723|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

呢度有無人會出自已張相? [複製鏈接]

我蠢蠢欲試

出自已張相做咩呀?
===

[quote:a38a3ce350="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]

靚野梗係要同別人分享下

有架. 咁你send 上黎啦.
===

[quote:83a2821a6b="kwanhoho"][quote:83a2821a6b="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]

靚野梗係要同別人分享下[/quote]

相對地真係好少
因為呢度好多user其實都見過面 有好仲係成日見 見面仲多過見屋企人 :mrgreen:
所以.....仲post相黎做乜呢? :mrgreen:
咁搞返遲早發夢都見到 :zdevil:

[quote:737303c6ab="hales"][quote:737303c6ab="kwanhoho"][quote:737303c6ab="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]

靚野梗係要同別人分享下[/quote]

相對地真係好少
因為呢度好多user其實都見過面 有好仲係成日見 見面仲多過見屋企人 :mrgreen:
所以.....仲post相黎做乜呢? :mrgreen:
咁搞返遲早發夢都見到 :zdevil:[/quote]

但係無乜人見過我!哈哈!

Re: 呢度有無人會出自已張相?

[quote:0f2aaf9a31="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

好想識你,你快D放張相上黎喇! :face13:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:4ed3ffefbf="grassman"][quote:4ed3ffefbf="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

好想識你,你快D放張相上黎喇! :face13:[/quote]
me toooooo
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:65da66e5a3="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

我咪放左我同老婆張結婚相囉.....
不過唔知你見到我會唔會認得呢... 8)
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:1afefd8d92="Billy"][quote:1afefd8d92="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

我咪放左我同老婆張結婚相囉.....
不過唔知你見到我會唔會認得呢... 8)[/quote]

唔得
我都要放小巴男同愛瑪士的相!