藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4152|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

冇野講... [複製鏈接]

除左世界杯,大家好似已經冇咩話題,呢排好安靜!!!

不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.
===

小心呀...講兩講...一陣又有人話連貓都吾俾養架啦...大廈公契吾准養寵物..真係apply 係乜野動物身上都得架..

[quote:1544d89ea2="肥度"]小心呀...講兩講...一陣又有人話連貓都吾俾養架啦...大廈公契吾准養寵物..真係apply 係乜野動物身上都得架..[/quote]

唔係喎. 我個層d 鄰居. 都好鐘意佢喎...
而且我一個星期報佢沖一次涼. 好乾淨. 應該無問題既.
===

[quote:542ac12b45="肥度"]小心呀...講兩講...一陣又有人話連貓都吾俾養架啦...大廈公契吾准養寵物..真係apply 係乜野動物身上都得架..[/quote]

人類都係 Animal Kingdom 喎  :

[quote:2fdf4247a1="Jess&Burns"]不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.[/quote]

不過你隻貓怕唔怕人咖? :mrgreen:

[quote:f9b800c924="hales"][quote:f9b800c924="Jess&Burns"]不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.[/quote]

不過你隻貓怕唔怕人咖? :mrgreen:[/quote]

day day 唔同. 有一次我個同事黎我屋企. 佢就好世界仔咁跟住佢 又喵佢. 扭人抱. 但上次阿milk 佢地黎果時. 就無咁主動.
你係咪想幫佢影相呀? 好呀. 我借比你丫. ops:
===

[quote:cf407888d7="Jess&Burns"][quote:cf407888d7="hales"][quote:cf407888d7="Jess&Burns"]不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.[/quote]

不過你隻貓怕唔怕人咖? :mrgreen:[/quote]

day day 唔同. 有一次我個同事黎我屋企. 佢就好世界仔咁跟住佢 又喵佢. 扭人抱. 但上次阿milk 佢地黎果時. 就無咁主動.
你係咪想幫佢影相呀? 好呀. 我借比你丫. ops:[/quote]

好~好~ :

幾時呀.
===

[quote:5c33e5d010="Jess&Burns"]幾時呀.[/quote]

幾時都得喎(基本上) :

PS:我本來係想睇o下有無貓玩 :mrgreen: 不過影o下貓都好 反正未影過 :mrgreen: