藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4121|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

今晚八點 [複製鏈接]

雖然我只係租客,有時間都希望落去聽下,請大家多多參與業主委員會會議 。得閑就去啦!

第十七次業主委員會會議
日期︰二零零六年五月十二日(星期五)
時間︰晚上八時正至十時正
地點︰藍澄會多功能室

(補充︰我鄰居是業委會成員,各位都係有鄰居是業委會成員)

(補充︰我鄰居是業委會成員,各位都係有鄰居是業委會成員)

肥仔,你做物抄人o的野呀﹗

呢排果然係興o係網上抄野喎,不過.........年齡應該係局限o係十鈴歲o架! :em09:
:em09:

我噚日唔得閒去 可唔可以透露下d車同儲物櫃問題最終會點解決 :face13:
G :em21: P

我上次已經想參與下,後來唔記得左,今次一早寫埋喺月曆,點知都唔記得,唉!
我都想知下D開會內容,請問可唔可以... ops:

[quote:7cd3586a60="gp"]我噚日唔得閒去 可唔可以透露下d車同儲物櫃問題最終會點解決 :face13:[/quote]

車hertz有個proposal幫我地繼續.
detail 好似話要交月費同租車錢.
佢地自付盈虧但就要用我地d車.

儲物櫃都有人想run.
但到時唔一定只租比我地.
外人都可以.

兩個都未有final decision.
有機會兩個都攪唔成.
就算個service continue 都唔gurantee 會run到幾耐.
因為變左私營虧本就會closed.

重有好似話泳池5月26日星期五開.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

仲未有final decision :roll:  但hertz已經撤離o左喎.
G :em21: P

泳池冇定每年幾時開o既咩? 遲開的話有冇人要負責o架? 好多o野好似佢地想點就點咁o既~~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e39ae29929="dracula"]泳池冇定每年幾時開o既咩? 遲開的話有冇人要負責o架? 好多o野好似佢地想點就點咁o既~~[/quote]

上年係25號今年係25號差唔多啦.
管理處話如果下年要早開都可以要早通知以便安排.
重有早開泳池個budget計法又唔同. :dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

did management office mention when will the swimming pool close then?