藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4066|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

Mar 19賽後感想 [複製鏈接]

剛剛俾班細路數完 成身散晒 不過好彩後尾我地都入o左兩球至冇咁肉酸...  h:  希望下場波會多d人o黎踢啦~
Rambler Crest Soccer Club

今日同阿lok 講開無咩人入黎足球隊 其實都因為我地宣傳不足 可以的話 我地成為藍澄灣offical 的球隊 就可以借用 有關通訊作宣傳及介紹.

"有關通訊" 係....??
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: Mar 19賽後感想

[quote:9a13a433a9="Eddy Lam"]剛剛俾班細路數完 成身散晒 不過好彩後尾我地都入o左兩球至冇咁肉酸...  h:  希望下場波會多d人o黎踢啦~[/quote]

我地大佢地一個 dub 佢地死唔斷氣 我地就o黎斷氣 人老o左真係...唉
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4c8cc12f99="EpSon"]今日同阿lok 講開無咩人入黎足球隊 其實都因為我地宣傳不足 可以的話 我地成為藍澄灣offical 的球隊 就可以借用 有關通訊作宣傳及介紹.[/quote]

唔.....等我搵人jump jump先!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:a8866bcfd5="Billy"][quote:a8866bcfd5="keane"]比人打到九個兩皮.   9:2[/quote]

 :shock: 咁慘....[/quote]

其實我地唔係踢得咁差 我地起碼有5個入球以上o既機會 只不過
係把握唔到... ops:

唔緊要!!!今個星期六  大報復 8)

我踢左一陣.....已經無氣.....唔夠人換.....比人推過無數次.....又失波.....好攰......但踢波真係好玩.....希望可以繼續踢下去.....

下次要再約過佢地踼 唔係個日下午踼左一場 應該可以失少兩球. 加上 人齊少少 就入多兩球 咁就至少可以打和....

[quote:f70a7672f5="yo & lok"]我踢左一陣.....已經無氣.....唔夠人換.....比人推過無數次.....又失波.....好攰......但踢波真係好玩.....希望可以繼續踢下去.....[/quote]

玩下o者 冇所謂啦...今個星期六都有得踢喎 你到唔到呀?