藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6271|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

沙巴好去處? [複製鏈接]

我十一月中想去沙巴自助行(4日3夜)請問大約幾多錢和沙巴有咩玩呀?

沙爸....咁....有冇沙媽......哈哈...講笑...
沙爸,響邊度架
永遠愛著您 :em21: [/code]

好似馬來西亞

你....會錢水吧
永遠愛著您 :em21: [/code]

當然......唔會錢水啦.

但係你已經穿著了一件"錢"水衣啦.... :em12: 哈哈....
我想去歐洲多些 :em04:

[quote:ae01d028e7="dick&queenie"]但係你已經穿著了一件"錢"水衣啦.... :em12: 哈哈....
我想去歐洲多些 :em04:[/quote]

呢件唔錢水衣泳衣嫁. :mrgreen:  :mrgreen:
我朋友想游水本來打算去泰國但上年先去完.所以睇有冇其他有陽光與海灘的地方.

好多野玩ga!!!

有潛水啦 浮潛啦 激流啦(雨季仲激) 攀山啦(亞洲第一高山...唔記得個名) 深海釣魚啦 食海鮮啦(好回味啲燒魔鬼魚 椒鹽螳螂蝦)...林林種種 不一而足.

潛水  hk$600
浮潛  free
激流  hk$400
攀山 ???
深海釣魚  hk$ 2500 (5-6 per boat)

[quote:eaef67bece="kitty&Raymond"]好多野玩ga!!!

有潛水啦 浮潛啦 激流啦(雨季仲激) 攀山啦(亞洲第一高山...唔記得個名) 深海釣魚啦 食海鮮啦(好回味啲燒魔鬼魚 椒鹽螳螂蝦)...林林種種 不一而足.

潛水  hk$600
浮潛  free
激流  hk$400
攀山 ???
深海釣魚  hk$ 2500 (5-6 per boat)[/quote]自己嚇自己添 我開頭見到"椒鹽螳螂"打左個冷震............原來仲有個"蝦"字......唔要驗眼喇! :em05:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:c8f0132c5a="H&H"][quote:c8f0132c5a="kitty&Raymond"]好多野玩ga!!!

潛水  hk$600
浮潛  free
激流  hk$400
攀山 ???
深海釣魚  hk$ 2500 (5-6 per boat)[/quote]自己嚇自己添 我開頭見到"椒鹽螳螂"打左個冷震............原來仲有個"蝦"字......唔要驗眼喇! :em05:[/quote]

haha..
螳螂蝦係大種瀨尿蝦..好以龍蝦size咁
嘩唸起都流口水...