藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3147|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

空中花園幾時開 [複製鏈接]

收樓已經差不多一年空中花園幾時開?  :cry:

這個問題我也想知係咪0的花未開花園就唔開呀?

空中花園於五月十日開了 從酒店大堂乘Lift到六樓便可以入內.

[quote:f64f1fb16d="AP Duck"]
空中花園於五月十日開了 從酒店大堂乘Lift到六樓便可以入內.[/quote]空中花園有咩睇架?

[quote:0a08e7f333="emily123"]空中花園有咩睇架? [/quote]
吾....
其實呢....
當上到去....

就係我地有野睇...
因為一上到去就變左...."俾人睇" :em12:

講返正經先....
點解rc d 野乜都咁早close 既....

泳池6:00 .... 空中花園 8:00 .... 有無攪錯....真係想食飽飯落去行下都吾得 !!

個花園真係無野睇. 我去到都係望下其人o既單位. ops:
G :em21: P

[quote:3fefbeb739="gp"]個花園真係無野睇. 我去到都係望下其人o既單位. ops:[/quote]

咁個環境呀...啲花同植物靚唔靚呀?  我仲未落去花園度參觀...怕餵蚊... :nowords:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:bd9f0058e8="dick&queenie"][quote:bd9f0058e8="gp"]個花園真係無野睇. 我去到都係望下其人o既單位. ops:[/quote]

咁個環境呀...啲花同植物靚唔靚呀?  我仲未落去花園度參觀...怕餵蚊... :nowords:

q.[/quote]

啲花同植物靚唔靚......我真係無欣賞到 :!:  不過我建議你去空中花園時 最好帶埋當本售樓書 咁你先可以分到當日所講o既[6空間]空中花園 研究有幾多無對現......至少我搵唔到仙人掌 足底按摩徑等等 :
G :em21: P

泳池可唔可以 10:00 pm 收 我看見對面 美景 是收很晚.....