藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3365|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

收費會所 [複製鏈接]

有冇人試過,如果未join會所既收費會藉,著個臨時住戶証入會所,會有甚麼對待?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

咁我又想問0下 對面間酒店Rambler cafe話出示rc住客証會有八折 咁係咪出示臨時住客証都得 :?:

[quote:d6e05de8cd="Tomato"]咁我又想問0下 對面間酒店Rambler cafe話出示rc住客証會有八折 咁係咪出示臨時住客証都得 :?:[/quote]
Yes try before!

[quote:a828f5165e="grassman"][quote:a828f5165e="Tomato"]咁我又想問0下 對面間酒店Rambler cafe話出示rc住客証會有八折 咁係咪出示臨時住客証都得 :?:[/quote]
Yes try before![/quote]

咁好唔好味??環境得唔得??

咁而家係咪又要填過form 比張相佢同錢佢入會??

Re: 收費會所

[quote:740530a91f="grassman"]有冇人試過,如果未join會所既收費會藉,著個臨時住戶証入會所,會有甚麼對待?[/quote]

會唔會唔比入呢??

我連証都未做啊~~
點解呢....我地個會所收費咁貴呀.... 成$150元一個月既.. 雖然最多可以4個人分 但都好貴....
miffy :oh:

Re: 收費會所

[quote:60b7f2b8e0="Tomato"][quote:60b7f2b8e0="grassman"]有冇人試過,如果未join會所既收費會藉,著個臨時住戶証入會所,會有甚麼對待?[/quote]

會唔會唔比入呢??[/quote]

我諗唔比入咯.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

佢地點prove你個單位join左會藉未?

To 米,
住戶証係同管業處申請,逢住戶都有,我諗同會所無關!

[quote:8d2c848e94="grassman"]佢地點prove你個單位join左會藉未?
[/quote]

電腦應該會有記錄.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:95bec1a462="grassman"]佢地點prove你個單位join左會藉未?

To 米,
住戶証係同管業處申請,逢住戶都有,我諗同會所無關![/quote]

你入門口時佢地會問你單位. 然係check computer 你有冇比monthly fee